Diyarbakır Amatör Futbol Tertip Komitesi, yaşanan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edilen Silvan Belediyespor-Erganispor maçının kaldığı dakikadan devam etmesine karar verdi. Karşılaşmanın, yarın Vali Ahmet Cemil Serhadlı Tesisleri’nde yapılacağı belirtildi.
Polis ve taraftarlar arasında yaşanan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edilen Süper Amatör Futbol Ligi’ndeki Silvan Belediyespor-Erganispor maçına ilişkin incelemelerini tamamlayan Diyarbakır Amatör Futbol Tertip Komitesi, karşılaşmasının kaldığı dakikadan devam etmesine karar verdi. Bu çerçevede maç, 18 Şubat Çarşamba günü saat 12.00’de Vali Ahmet Cemil Serhadlı Tesisleri’nde oynanacak.
“OLAYLARA KARŞI HERKES TAVIR TAKINMALI”
Maçta yaşanan olayların tasvip edilemeyeceğini belirten Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ, münferit gelişen bu olaylar karşısında herkesi sorumlu davranmaya davet etti. Altındağ, bu tarz olayların kendilerini üzdüğünü belirterek, “Bu görüntüler kentimize yakışmıyor. Genelde centilmence geçen liglerimize zarar veriyor. Umarız bundan sonra herkes ders alır. Herkesi sorumlu davranmaya davet ediyoruz. TFF’den de bilgi almak suretiyle bu maçın kaldığı dakikadan itibaren Diyarbakır’da oynanmasına karar verdik. Maç 38. dakikadan itibaren Erganispor’un 1-0 üstünlüğü ile devam edecek” dedi.