Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Tavşanlı Linyitspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. 3-0 galip geldikleri karşılaşma sonrası 5 Ocak Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında Uğur, “Müsabakayı kazandığımız için çok mutluyuz. Oyuncularımı kutluyorum.” dedi.

Göreve geldikleri günden buyana oyunculara nasıl oynamaları gerektiğini anlattıklarını kaydeden Uğur, “Bunu uygulamadaki arzuları müsabakalara yansımaya başladı. Bu giderek artacak. Özellikle iç sahada böyle güzel sonuçlar alarak, muhteşem taraftarımızı mutlu etmek arzusundayız. İnşallah bu tempoda devam ederiz. Karşılaşma sonrası taraftar oyuncu birleşmesi gerçekten muhteşemdi. Bu sevgi olduğu müddetçe Demirspor sahaya çok coşkulu yansıyacaktır.” diye konuştu.

Geçiş sürecini en az kayıpla atlatmanın birinci hedefleri olduğunu dile getiren Mustafa Uğur, kalan maçları en üst düzeyde puanlar alarak, ikinci yarıya daha istekli bir Demirspor’u ortaya çıkarmayı amaçladıklarını vurguladı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Yardımcı Antrenörü Salih Yorulmaz’da maça tutuk başladıklarını ifade etti. Bu nedenden kaynaklanan bir gol yediklerini kaydeden Yorulmaz, “İlk 10 dakika haricinde, 43’üncü dakikada Sakıp’la yakaladığımız pozisyonu değerlendiremedik. Maçın kırılma anı Ömürcan’nın girdiği pozisyon. İkinci devrenin başında bunu değerlendirebilseydik farklı bir sonuçla ayrılabilirdik. Puan almak için gelmiştik; ama olmadı.” şeklinde konuştu.