D-Marin Ceo’su Kemal Saatçioğlu; CNR Avrasya Boat Show için "Avrupa’da da pek çok Boat Show’a katıldık ama burası kendi ülkemiz ve kendi Boat Show’umuz. Bu sebeple ayrı önem veriyoruz" dedi.
D-Marin Marinalar Grubu, 14-22 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen CNR Avrasya Boat Show’da yerini aldı. Karada yapılan, dünyanın en büyük ikinci yat fuarı olan ve bu yıl 8’incisi gerçekleşen CNR Avrasya Boat Show’da D-Marin Marinalar Grubu CEO’su Kemal Saatçioğlu; "D-Marin’in bu fuarda olması çok önemli. Avrupa’da da pek çok Boat Show’a katılıyoruz ama burası kendi ülkemiz ve kendi Boat Show’umuz. Bu sebeple ayrı önem veriyoruz" dedi.
İstanbul Boat Show’un Türkiye’deki yatçılık sektörünün en büyük organizasyonlarından bir tanesi olduğunu söyleyen Saatçioğlu; "Zaman içerisinde gelişerek çok ciddi bir büyüklüğe ulaştı. Sadece ülkemizin değil bu bölgenin yatçılık aktivitelerinden birisi haline geldi. Çok ciddi uluslararası ziyaretçi kitlesi de var. O yüzden hem katılımcılar, hem ziyaretçiler için benzerlerinin de üstüne çıkan bir kalitesi olduğunu düşünüyorum artık. Bizim için de burada olmak çok önemli. Avrupa’da da pek çok Boat Show’a katılıyoruz ama burası kendi ülkemiz ve kendi Boat Show’umuz. Bu sebeple ayrı önem veriyoruz. Standımızda yaptığımız aktivitelerle, hem müşterilerimize hem ziyaretçilerimize hem de denizcilere yeni bilgiler kazandırarak, hoşça vakit geçirmelerini sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.
D Marin Marinalar Grubu’nun ilk marinası olan D-Marin Turgutreis marinasının hizmete girmesiyle 2003’ten beri sektörün içinde ve büyüyen bir grup olduğunu söyleyen Saatçioğlu: "Şu anda üç ülkede on marinayla büyük bir operasyon yönetiyoruz. Türkiye’de marinacılık sektöründe faaliyet gösteren diğer firmalar arasında, yurtdışı yatırımlara ağırlık veren bir grubumuz. Şu anda Yunanistan’da dört, Hırvatistan’da ise üç marinanın operasyonunu yönetiyoruz. Türkiye’de de çok önemli üç marinanın operasyonunu yönetiyoruz. Zincir bir işletme olduğumuz için müşterilerimize farklı imkanlar sunmak, onlara bir ailenin parçası olduklarını hissettirmek ve marinacılık camiasında alabilecekleri en iyi hizmeti almalarını sağlamak için bütün ekibimiz büyük bir gayretle çalışıyor" dedi.
Saatçioğlu; "Müşterilerimize kendilerini farklı hissetmelerini sağlayacak hizmetler getirmek için de ayrıca çalışıyoruz. Bunlardan en önemlisi bu sene başlattığımız D-Marin Çocuk Kulübü (D-Marin Kids). Geleceğimiz olan çocukların denizle güzel ve neşeli bir şekilde tanıştırmayı amaçladığımız programımızı Boatshow’daki standımızda da yer ayırdık. Şimdiden çok ilgi gördü. Gelecekte de büyüyen programlarımızla çocuklarla dost marinacılık anlayışımızın iyi sonuçlarını beraberce göreceğimizi düşünüyorum".