Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, mecliste tramvay görüntülerinin kasıtlı olarak kalabalık gösterildiğini iddia etti. Haberi yapan gazeteci, kendisine cep telefonundan kalabalık görüntüleri göstermek isteyince, Demir öfkelenerek,''Beni muhatap almayın. Siz yaptığınız yayına devam edin'' dedi.

KENDİSİYLE ÇELİŞTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, mecliste yaptığı konuşmada yerel gazetelerde tramvaylarla ilgili birtakım haberlerin çıktığını belirterek,"Yan açılardan çekim yapılıyor ve tramvaylar kalabalıkmış gibi gösteriliyor. SAMULAŞ,  bu konuyla alakalı titizlikle çalışmalarını sürdürüyor'' ifadelerini kullandı.   

Bunun üzerine, Başkan Mustafa Demir'i meclis çıkışında bekleyen gazeteci, tramvayla ilgili  görüntüleri kendisine göstermek için söze başladı. Gazetecinin sözü bitmeden öfkelenen Demir, "Beni muhatap almayın. Siz yaptığınız yayına devam edin'' diyerek, salonu terketti.

GÖREVİMİZİ YAPTIK

Haberi yapan Samsun Canlı Haber TV muhabirleri Emre Öncel ve Esra Vural, "Sayın başkana görüntüleri izletecektik. Yalan veya gerçek olduğuna kensini karar verecekti. Görüntülerde bütün detaylar vardı. Hatta görüntünün alındığı saat bile. Ayrıca, HES Kodu uygulanmadığına dair vatandaş röportajları da o görününün içindeydi. Bizler gezeteci olarak görevimizi yaptık" dediler.