İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,  uyuşturucu ticareti yapan kişilerin yakalanması amacıyla Esenyurt, Beylikdüzü ve  Bakırköy'de aralarında 3 lüks rezidans dairesinin de yer aldığı bazı adreslere  operasyon düzenledi.  Özel Harekat Şube Müdürlüğü polislerinin de katıldığı operasyonda,  uyuşturucu madde sattıkları öne sürülen B.P. (30), E.K. (31), A.C. (24), Ş.C.A.  (34) ve V.P. (31) yakalandı.

65 BİN ECSTASY, 2 KİLO 840 GRAM SKUNK VE MARİHUANA
Adreslerde yapılan aramalarda 65 bin adet ecstasy hap, 2 kilo 840 gram Skunk ve Marihuana, 91 gram kokain, 818 gram toz esrar, 4 kök kenevir ve 5 tabanca ele geçirildi. Ekipler uyuşturucu satışından elde edildiğini değerlendirdiği 11 bin 630 lira ve bin 450 dolara el koydu.

KUTU İÇECEKLER VE YANGIN TÜPÜNE YAPILAN ZULA POLİSİ BİLE ŞAŞIRTTI
Narkotik polisleri yaptığı aramalarda şüphelilerin yeni görülen bir zulalama ve taşıma yöntemi kullandığını belirledi. Şüphelilerin, teneke kutudaki içecekleri boşaltarak kutularına uyuşturucu maddeler yerleştirdiklerini özel aparatlar yardımıyla kutuların ağızlarını tekrar kapattıklarını tespit etti. Bu şekilde şüphelilerin uyuşturucu maddeleri taşırken dikkat çekmedikleri polis ekipleri tarafından öne sürüldü. Şüphelilerin ayrıca, dolu gözüken otomobil yangın tüpünü de bir zula haline getirdikleri içerisinde dikkat çekmeden uyuşturucu madde sevkiyatı yaptıkları belirlendi.

2 TUTUKLU, 3 ADLİ KONTROL
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden A.C. ve Ş.C.A. tutuklanırken, B.P., V.P. ile E.K. isimli kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak.Milliyet