Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Esin Kara, seçim çalışmalarında gördükleri destek ve ilginin kendilerini güçlendirdiğini söyledi.

24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren MHP Konya Milletvekili Adayları Esin Kara ve Faruk Sonkaya, merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesinde halk pazarında seçmenle buluştu. MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan ile partililerinde katıldığı ziyarette pazarcı esnafı ve vatandaşlardan Cumhur İttifakına destek istendi. 2. sıra milletvekili adayı Esin Kara, "Esnaftan çok büyük bir teveccüh gördük. Bu bizi ziyadesiyle mutlu etti. İnşallah Konya’da MHP az vekille değil çok vekille temsil edilecek. Bizim inancımız bu yönde, halkımızın da desteği ve duaları bizi güçlendiriyor” dedi

Milletvekili adayı Faruk Sonkaya’da seçimlerde MHP’nin Konya’da en üst seviyede destek göreceğini söyledi. Sonkaya, "Semt pazarında halkımızla kucaklaştık. Halkımızdan güçlü bir Cumhur güçlü bir MHP için destek istedik. Bize olan teveccühleri çok güzel. Bu ilgi ve alaka sandığa da yansıyacak ve en üst seviyede Konya’yı TBMM’de temsil edeceğiz" diye konuştu.