BALIKESİRSPOR teknik direktörü Erkan Sözeri, yabancı yabancı forvet arayışında olduklarını söyledi, "Karikari ve Lalawele'nin ardından bir yabancı forvet ile bir veya iki yerli oyuncu alarak kadroyu tamamlayacağız" dedi.
PTT 1'inci lig takımlarından Balıkesirspor yeni sezon hazırlıkları için Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Termal Otel'de kampa girdi. Ramazan bayramına kadar günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanacak olan Balıkesirspor'un bayram izninin ardından tekrar Bolu'da toplanacağı açıklandı. Kırmızı beyazlı takımda Karikari ve Lalawele'nin önümüzdeki günlerde Bolu kampına katılacağı bildirildi.
Teknik direktör Sözeri, Bolu kampında yapılacak hazırlık karşılaşmalarında eksik gördüğü mevkilerle ilgili hazırlayacağı raporun ardından yeni transferler yapılmasının gündeme gelebileceğini söyledi. Bolu kampının verimli başladığını belirten Erkan Sözeri, sözlerini şöyle sürdürdü:
"ABDURRAHMAN DERELİ'Yİ ALDIK"
"Bolu kampı iyi başladı. Sezon başı hazırlık kampını çok önemsiyoruz. Sezon içerisinde hem sakatlık anlamında çok sıkıntı yaşamamak ve fiziki anlamda sıkıntı yaşamamak için kampı çok önemsiyoruz. Bu yüzden iyi çalışacağız. Futbolcularımız da şikayet etmeden çalışıyorlar. Çalışma ortamı da çok güzel. Son olarak Merdicana Sivasspor'dan Abdurrahman'ı kadromuza kattık. Yabancı futbolcular Karikari ve Lalawele de aramıza katılırsa bir yabancı forvet daha aramıza katıp sonrasında da bir iki yerli oyuncu alacağız. Bunun için acele etmeyeceğiz. Hazırlık maçlarında eksiklerimiz ortaya çıkacak ve ona göre eksik bölgelere transfer yapacağız. Maçlar belirleyici olacak. 4-5 oyuncu aramıza katılınca takımımızı oluşturacağımıza inanıyorum. Takımımızın karakterine uyan oyuncular arıyoruz. Camiada tekrar Süper Lig'e çıkma arzusu var."


FOTOĞRAF