AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Sedat Namal, kentin önemli sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri üretmek adına ziyaretlerine devam ediyor.
AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Sedat Namal, STK ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşla bir araya gelerek 7 Haziran seçimlerine destek istedi.
Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinden AK Parti’nin yine zaferle çıkacağını söyleyen Namal, “Türkiye 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Toplumun bütün kesimleriyle el ele vererek yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Millete hizmet etmek için yola çıktık. Bu görev bize nasip olursa Karabük’e güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyiz” dedi.
"HALKIMIZ ŞİMDİYE KADAR Kİ TÜM SEÇİMLERDE AK PARTİMİZİ DAİMA ZİRVEDE TUTTU"
Namal, Türkiye’nin geldiği nokta itibariyle başkanlık sistemine ihtiyaç duyduğunu da vurgulayarak, “Hükümetle Cumhurbaşkanlığı arasındaki diyaloğun daha sağlıklı yürümesi adına bu sistem büyük önem taşıyor. Yarının güçlü Türkiye’si için mutlaka başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ülke yönetiminde çok başlılık zaman zaman gerekli hamlelerin yapılmasını engellemiş ve bir çok sorunu da beraberinde getirmiştir. Bazen seri ve kararlılıkla atılması gereken adımlar mevcut sistem nedeniyle yavaşlamış hatta duraklamıştır. İşte bunun önüne geçebilmenin yolu başkanlık sistemidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın dile getirdiği, Başbakanımızın da destek verdiği bu sisteme geçildiğinde Türkiye’nin hızına yetişmek mümkün olmayacaktır. Hamdolsun halkımız şimdiye kadar ki tüm seçimlerde AK Partimizi daima zirvede tuttu. Önümüzde yeni ve güçlü Türkiye olma yolunda kritik bir viraj var. İnşallah, 7 Haziran seçimlerinde milletimizin anayasaya değişikliğine imkân sağlayacak desteğiyle ülkemiz, Yeni Türkiye olma yolundaki en büyük engeli ortadan kaldıracaktır" dedi.
"BİRÇOK ALANDA YAPILAN İCRAATLARLA TÜRKİYE SINIF ATLAMIŞTIR"
Bugün dünyada gelişmiş ülkelerin büyük çoğunluğunda başkanlık sisteminin uygulandığının da altını çizen Sedat Namal, "Türkiye başkanlık sistemine geçtiği taktirde bundan hem millet hem de ülke yarar görecektir. Süratle alınıp hayata geçirilecek kararlar ülkenin menfaatine sonuçlar doğuracaktır. Siyasette, yürütmede ve yasamada elde edilecek bu hareket kabiliyeti, ülkemizin yeni ufuklara doğru daha hızlı yol almasını sağlayacaktır. 2002 yılından itibaren kurulan AK Parti Hükümetleri ile ülkemiz her alanda gelişme kaydetti. Ekonomide, sağlıkta, enerjide, çevre ve ormancılıkta, kentsel dönüşümde, ulaşımda, iletişimde kısacası birçok alanda yapılan icraatlarla Türkiye sınıf atlamıştır” ifadesinde bulundu.