KASTAMONU (AA) – Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, ilçede parke ve asfalt yapılmadık mahallenin kalmayacağını belirtti.

Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, her alanda uzman ekiplerin bulunduğunu söyledi. Göreve geldiğinde sıkça dile getirdiği hizmet ve mal üreten, operasyon kabiliyeti olan diri bir belediye hedefini gerçekleştirdiklerini ifade eden Şahin, çağı yakalamış modern belediyede bulunması gereken tüm ekip ve ekipmanların belediyede de olduğunu kaydetti.

Alanında profesyonel ekiplerin her türlü teçhizatla donatılmış halde vatandaşlara 24 saat hizmet verdiğini vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:

"Yine bölgede birçok belediyede bulunmayan modern tesislerde kendi parkemizi ve asfaltımızı üretiyoruz. Halen aralıksız devam eden altyapı çalışmalarımız kapsamında 2016 yılında tüm mahallelerimizde parke ve asfalt yapılmadık alan bırakmayacağız. Ayrıca 5 bin 500 meyve bahçesinin de yer aldığı Yazıçam, Karşıyaka, Tülüce, Çatak, Hasanarkı, Bağırsaklı Sokak ve çeşitli yollarda da asfalt çalışmaları yapacağız.'' 

Şahin, yapılan altyapı çalışmaları sayesinde Tosya'nın 60 yıllık sorunlarının çözüldüğünü sözlerine ekledi.