Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Başkan Vekili ve İcra Kurulu üyesi Veysel Bilen, Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Samsun Medya Grubu'na açıklamalarda bulunarak, camiaya yeni yıl mesajı verdiler, Eroğlu ve yönetim, yeni yılın başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni etti

"KUPAYI ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ"

Hüseyin Eroğlu, "Zaman çok hızlı akıp geçiyor. İki yıl önce pandemi ve etkilerini konuşuyor, sevdiklerimizi birer birer kaybediyor, her şeye rağmen yaşama devam ediyorduk.  Şimdi ise önümüzde el değmemiş 365 gün var. Her günü, her saati, her dakikayı nasıl yaşayacağımıza bizim karar verebileceğimiz 365 gün. Çok güzel geçirelim bu zamanı. Bu dünyada herkese eşit dağıtılan tek şeyin zaman olduğunu lütfen unutmayın. Samsunspor olarak biz de bu zamanı çok iyi değerlendirip, her anı çok iyi yaşayıp o son dakikada çakacak düdük ile birlikte şampiyonluk kupasını bu kente armağan etmek istiyoruz. Herkese sağlıklı, mutlu ve sevdiklerinle beraber geçireceği bir yıl dilerim" dedi. 

"DESTEK ZAMANI"

Başkan Vekili ve İcra Kurulu üyesi Veysel Bilen, takıma herkesin destek olması gerektiğine değinerek, "Öncelikle sağlıklı huzurlu mutlu ve bütün hayallerimizin gerçekleştirildiği bir yeni yıl diliyorum. Taraftarlarımıza da şunu demek istiyorum. 2023 yılında, her hafta başarıdan başarıya koşan hedefe bir adım daha yaklaşan, sonunda da mutlu sona ulaşan bir Samsunspor görmek istiyorsak, her şeyi bir kenara bırakıp, tam destek olmak boynumuzun borcu bize inansınlar bizi yalnız bırakmasınlar. İnanıyoruz ki mutlu sona ulaşacağız" diye konuştu. 

"BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ"

Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan arzu ettikleri şampiyonluğu bu yıl camia ile birlikte ulaşmak istediklerine değinerek, "Tüm camiamıza, taraftarımıza, sağlıklı, başarılı, yepyeni bir yıl temenni ediyorum. İnşallah yeni yılda her şey gönlümüzce olur. Arzu ettiğimiz istediğimiz şampiyonluğa 2023 senesinde camiasıyla, taraftarıyla, şehriyle, el birliğiyle ulaşırız" ifadelerini kullandı. 

"SAMSUNSPOR'A YAKIŞACAK"

Bu yılın Cumhuriyetin 100. yılı olması sebebiyle ayrı bir önemi olduğunu ve Samsunspor'a yeni yılda şampiyon olarak tamamlamasını temelli eden İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır şunları söyledi:  Tüm Samsunspor taraftarının yeni yılını kutlarım. Yeni yılda sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dilerim. Bu sene daha da özel. Cumhuriyetimizin 100. yılı. Bu önemli yılda inşallah, Samsunsporumuz şampiyon olarak, ligi tamamlayacaktır"

Haber Kaynak: Esra VURAL - Özel Haber  


SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.