Aydın’ın Efeler ilçesinde ‘Haydi Hep Beraber Spor Yapalım’ projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu namağlup ünvanı ile Ticaret Odası İlkokulu oldu.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde 16 ilkokulun katılımı ile ‘Haydi Hep Beraber Spor Yapalım’ projesi kapsamında gerçekleştirilen futbol turnuvası müsabakaları sona erdi. Birbirinden heyecanlı ve zevkli müsabakaların yaşandığı turnuvada bütün maçlarını kazanarak namağlup ünvanı ile Ticaret Odası İlkokulu şampiyon oldu. İlk galibiyetini Fitnat Nihat Azizler İlkokulunu karşısında 7-1’lik skor ile alan turnuvanın en rahat ve güçlü takımı Ticaret Odası İlkokulu, çeyrek final maçında Ekrem Çiftçi İlkokulunu 6-3 yenerek yarı finale adını yazdırdı. Final maçı öncesinde turnuvanın diğer güçlü takımlarından olan Yahya Kemal İlkokulunu da 5-2’lik skor ile rahat bir şekilde mağlup etmeyi başaran Ticaret Odası İlkokulu finalde de Yedieylül İlkokulu’nun bileğini 5-1’lik farklı bir skorla bükerek turnuvanın namağlup şampiyonu oldu.
Okul Müdürü Mehmet Korkmaz ve Müdür Yardımcısı Mehmet Öztürk ile okul öğretmenleri ve çok sayıda öğrencinin de hazır bulunduğu kupa töreninde Ticaret Odası İlkokulu Futbol Takımı kaptanı Kemal Enes Terli kupayı havaya kaldırmanın mutluluğunu yaşadı. Takım arkadaşları ile şampiyonluğu doyasıya kutlayan Kaptan Kemal, bir yandan da takımı adına tebrikleri kabul etti. Bu sonuç ile Aydın Ticaret Odası İlkokulu başarısına bir yenisini daha ekleyerek müzesine bir kupa daha götürmenin heyecanını yaşadı.
Bütün maçlarını kazanarak şampiyon oldukları için öğrencileriyle gurur duyduğunu belirten Ticaret Odası İlkokulu Müdürü Mehmet Korkmaz, kupayı kazanmalarından dolayı da mutlu olduğunu ifade etti. Ticaret Odası İlkokulu Futbol takımı çalıştırıcısı olan okul öğretmenlerinden Bilay Aycan da “Bütün öğrencilerimi tebrik ediyorum. Müsabakaların hepsinde iyi mücadele ettiler. Fair-play çerçevesinde bütün maçlarımızı kazanarak şampiyonluğa uzandık. Desteklerini esirgemeyen okulumuzun tüm kademelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Ticaret Odası İlkokulu öğretmenlerinden Bilal Aycan tarafından turnuvaya hazırlanan Ticaret Odası İlkokulu’nun şampiyon futbol takımı kadrosunda şu isimler yer aldı: Takım kaptanı Kenan Enes Terli, kaleci Yusuf Mert Çakal, oyuncular Rıfat Aylu, Enes Gazi Top, Davut Çıtırık, Yusuf Erdem Sakallı, Ahmet Elboğa, Batuhan Daşdemir, Enis Coşkun, Haktan Çamlıca, Egemen İlerigelen, Burak Sevik, Ahmet Pekcan, Arda Aybek, Ali Baran Kırmızıdemir, Mehmet Anbarlı ve Süleyman Abilov.