Ramazan EĞRİ / İstanbul,() TEM'de bir kamyonete standardın çok üstünde ve biçimsizce istiflenmiş hurda kağıt yüklü çuvalların üzerinde oturmuş 7 kişinin adeta ölüme davetiye çıkaran yolculuğu kamerasına yansıdı. Kamyon üstünde yolculuk yapan bir kişi "Tehlikeli yolculuk değil mi? sorusuna "Ölüme Yolculuk" yanıtını verdi.

Geçimlerini hurda kağıt ve plastik toplayarak sağlayan vatandaşlar hayatlarını hiçe sayarak TEM Otoyolunda hurda kağıt ve plastik dolu çuvalların üzerinde yaptığı tehlikeli yolculuk kamerasına yansıdı. 06 AGE 87 plakalı kamyonet, Kadıköy Kuşdili Caddesi üzerinde yüklediği çuvalların üzerinde 7, kamyonetin şoför mahalline ise 5 kişi ile yola çıktı. Kazaya davetiye çıkaran kamyonet sürücüsü Kızıltoprak'tan TEM Otoyoluna girdi. Toplam 12 kişinin bulunduğu kamyonetin üzerindeki çuvallarla yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki köprüleri neredeyse teğet geçmesi görenlerin yüreğini ağzına getirdi.

SÜRÜCÜNÜN SOLUNDA BİLE YOLCU...

Ön tarafta oturanlarında yolculukları da bir o kadar tehlikeliydi. Sürücünün sağında 3 kişi solunda ise bir kişinin yolculuk yaptığı görüldü. Çuval yüklü kamyonet Tem Otoyolu Dudullu Sapağı'ndan içeri girerek yoluna devam etti.

"ÖLÜME YOLCULUK"

Görüntülendiklerini fark eden çuval üstünde yolculuk yapan bir kişinin ise muhabirin "Tehlikeli yolculuk değil mi? sorusuna “Ölüme Yolculuk" yanıtını vermesi dikkat çekti. Muhabirin "Düşebilirsiniz" demesi üzerine ise "Düşmeyiz" diye konuştu. Kamyonet sürücüsü kameraya çekildiklerini fark edince ara sokaklara girerek izlerine kaybettirdi.

(FOTOĞRAFLI)