Uşak’ta hizmet veren göz hastanesi, İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Uşak Şubesi ile arasında yapılan protokole göre, dernek üyelerine göz hastanesinde muayene ve tedavilerinde yüzde 20 indirim yapılacak.
Kayıtlı 3 bin 500 üyesi olan İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Uşak Şubesi ile Uşak Göz Hastanesi arasında yapılan protokole göre, dernek üyelerine göz hastanesinde muayene ve tedavilerinde yüzde 20 indirim yapılacak. Uşak Göz Hastanesi binasında yapılan protokolü, Hastane Başhekimi Göz Hekimi Dr. Erol Uysal ve Dernek Şube Başkanı Aytekin Akın imzaladı.
İmza töreninde bir konuşma yapan Dr. Uysal, “Emeklilerimiz başımızın tacıdır. Bu protokolle, emeklilerimize bir nebze ekonomik katkı sağlarsak, Uşak Göz Hastanesi olarak büyük bir mutluluk yaşarız. Protokole göre, dernek üyeleri, hastanemizden alacakları her sağlık hizmetinde yüzde 20 indirim uygulanacaktır. Hayırlı olsun” dedi.
Uysal, “Hastanemiz, sadece para kazanmayı değil, topluma karşı duyduğu sosyal sorumluluk gereği de emekli, esnaf, sendika ve derneklerle değişik zamanlarda indirim protokolleri imzalamıştır” ifadesini kullandı.
İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Uşak Şubesi Başkanı Aytekin Akın da; “Oldukça sıkıntılı bir ekonomik dönem yaşayan emeklilerimiz için bu yüzde 20 büyük bir indirim sayılır. Bundan sonra dernek üyelerimiz, sıkıntı çekmeden göz hastanesinde muayene olacaktır” şeklinde duygularını dile getirdi.