Saadet Partisi (SP) Karabük Milletvekili adayları dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürmeye devam ediyorlar.
Saadet Partisi Milletvekili adayları Adnan Yıldırım ve Aziz Gündoğdu Eskipazar ilçe ziyareti gerçekleştirdiler.
Halkla iç içe samimi bir görüntü çizen SP Karabük milletvekili adayı Adnan Yıldırım ve Aziz Gündoğdu yanlarına gelen vatandaşlarla sohbet ettiler.
Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Adnan Yıldırım, "Saadet İktidarında temel ilkemiz; önce insandır. İşte bu gün görüyoruz insanımız pazar yerinde elini cebine atarken korkuyla atıyor çünkü cebindeki üç kuruşu bir kaç kilo patates almaya dahi yetmez duruma gelmiş insanımız aç bırakılmıştır. Bu yüzden aileler kopmanın eşiğine gelmiştir. Her zaman söylüyoruz biz işte bu insanlar için siyaset yapıyoruz eğer bize siz bu sorunları görmeyin sizi milletvekili yapacağız deseler emin olun Aziz Gündoğdu kardeşim de ben de kesinlikle bu adaylık gömleğini sırtımıza geçirmeyiz bizler makam mevki için değil insanımız için siyaset yapıyoruz.
Saadet İktidarında inşallah herkesin işini serbestçe seçeceği, gerekli imkân ve ortam hazırlanacaktır. Herkes adil ve uygun çalışma koşullarına sahip olacaktır. Herkese eşit çalışma karşılığında eşit ücret verilecektir. Çalışanın hakkı alnının teri kurumadan verilecektir” dedi.
Milletvekili adayı Aziz Gündoğdu ise "Artık insanımız tükendi borçlandı dayanacak gücü kalmadı bu yüzden Saadet Partisi diyoruz. Milletimize özlediğimiz Türkiye’yi sağlama derdindeyiz. Biz inanıyoruz halkımızın bu teveccühü bizi iktidara taşıyacak. Gittiğimiz heryerde milletimiz boynumuza sarılıyor kucaklıyor bizleri bir umut olarak bekliyor. İnşallah yüreklerinin sesini dinledikleri zaman Saadet’i bulacaklar. İşte o zaman yüzleri gülecek” dedi.
Saadet Partisi milletvekili adayları yaptıkları esnaf ziyaretinin ardından mahalle toplantısına katıldı.