Samsun'da,  26. Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk'ün kardeşi olduğunu öne süren bir kişi ile AK Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi olan otopark işletmecisi Kemal Gürer arasında kaldırıma araç çekme meselesi yüzünden yaşanan tartışmada, vekil kardeşinin "Bu aracı buradan kimse kaldırımaz. Seni buradan kovarım" diye bağırması, vatandaşın tepkisine yolaçtı.

SÖZLÜ TARTIŞMA YAŞANDI

Olay, Kale Mahallesi Hacı Hatun Sokak'taki bir otoparkın yanında bulunan kaldırıma 34 GU 2458 plakalı aracın park edilmesiyle başladı. Otopark görevlisi, aracın çekilmesini isteyince, 26. Dönem Ak Parti Kırıkkale Milletvekili olan Abdullah Öztürk'e ait TBMM kartı gösteren aracın sürücüsü, "Kimse bu aracı buradan kaldırmaz" diyerek, görevliyi uzaklaştırdı. Bunun üzerine otopark işletmecisi Kemal Gürer olay yerine gelerek aracın hem kaldırımı işgal ettiğini hem de otoparkın önüne kestiğini belirterek, "Misafir edilim sizi. Aracı otoparka çekelim" dedi. Eski vekilin kardeşi olduğu öğrenilen kişi, otopark işletmecisine "Kimse bu aracı buradan kaldıramaz" diye bağırınca, tartışma büyüdü. Bu kez, Kenan Gürer, "Kendini ne sanıyorsun. Yetkin ne?" diye karşılık verdi.

ÖZÜR DİLEDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Vekilin kardeşi olduğu ifade edilen kişi, bu kez "Şimdi ben seninle uğraşacağım. Bana meydan okuyan adamı buradan kovarım" diye bağırmayı sürdürünce, olay yerine gelen polisler, tartışmayı kavgaya dönüşmeden önledi. Öte yandan, milletvekili kardeşinin daha sonra yaşanan tartışma nedeniyle otopark görevlisinden "özür dilediği" öğrenildi.

Haber Kaynak: Emre ÖNCEL 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.