“VATANDAŞ BİZE KENDİNİ ÇEK ET, TEST ET” DEDİ
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Batı Trakyalılar Panayırı’nın ardından AK Parti Osmangazi İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Müezzinoğlu, 7 Haziran seçimlerinden sonra vatandaşın Ak Parti’yi uyardığını söyledi. Müezzinoğlu, şöyle dedi:
"Tabi ki insanız hatalarımız olabilir. İnsanı hatasından döndürme imkanı her zaman vardır. Bizde hatalarımızı ve kusurlarımızı telafi ederek daha güçlü çalışacağız. Çünkü 7 Haziran akşamı milletimiz bize bir mesaj verdi. 7 Haziran akşamı millet bize dedi ki ‘AK Parti kadroları. Sizi seviyorum. Size inanıyor ve güveniyorum. Sizden vazgeçmiş değilim. 10’uncu defa, 20’inci defa da karşıma gelseniz sizden vazgeçmeyeceğim’ dedi. Ama bunun yanında bize bir uyarı yaptı. Bu uyarı asla bir cezalandırma değil. Vatandaş bize ‘Ben senden vazgeçmiyorum ama bize kendini çek et, test et, kendini gözden geçir’ dedi. Biz bu süreçte kendimizi test ettik, kendimizi gözden geçirdik."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da eleştiren Müezzinoğlu, "Cumhurbaşkanına, ‘Anayasal sınırlara çekil’ diyenler 60 yıldır yüzde 15’i geçemiyor. Ama Cumhurbaşkanı yüzde 52 oy aldı. 2014 yılının 10 Ağustosu’nda Cumhurbaşkanı yerine başkanı seçmiş olsaydık Türkiye bugün bu kaosu yaşamayacaktı. Bu milletin büyük millet olması işlerine gelmedi. Buna İsrail’in, Amerika’nın, Almanya’nın İngiltere’nin karşı çıkmasını anlarım da ey CHP ve MHP senin neden işine gelmiyor" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI