Bilardo Federasyonu Bitlis İl Temsilciliği, hem 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hem de Mersin’de katledilen Özgecan anısına Kadınlar Arası Bilardo Turnuvası düzenledi.
Bitlis Arena Spor Tesisi’nde gerçekleşen 3 bant ve Amerika bilardo turnuvasında dereceye girenlere madalya verilirken, turnuvaya katılan tüm bayanlara ise gül verildi. Bilardo Federasyonu Bitlis İl Temsilcisi Mesut Bulut, “Amacımız kadınlarımızı her platformda görmektir. Bugün burada düzenlediğimiz bu turnuva hem 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile hem de geçtiğimiz günlerde canice katledilen Mersinli Özgecan Aslan anısına tertip ettik” diye konuştu.
Kadınların her daim erkeklerin hayatının en önemli yerinde olduğunu belirten Bulut, “Kadınlar hayatımızın her köşesinde önemli yer alıyorlar. Annemiz, eşimiz ve bacılarımız kadındır. Kadınlar her zaman erkekler için vazgeçilmez bir değerdir” dedi.
Turnuvaya kadınlar bayanlar ise, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde böyle bir turnuva düzenledikleri için Bilardo Federasyonu Bitlis İl Temsilcisi Mesut Bulut’a teşekkür ettiler.
Turnuvada Ceren Taner birinci, Bahar Kara ikinci olurken üçüncü ise Semen Gezici oldu.