Tokat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zeki Yakar, 15 Temmuz’un gizli kahramanları arasında Türk şoförlerinin de olduğunu söyledi.

Başkan Yakar makamında yaptığı basın açıklamasında, hain terör örgütü FETÖ’nün 15 Temmuz’da başlattığı kalkışmaya direniş gösterenler arasında Türk şoförlerinin de olduğunu söyledi. Başkan Yakar tanklara karşı iş makineleriyle mücadele eden ve bu milletin öz evladı olan Türk şoförünün, sahip olduğu ekmek kapılarını; yani taksilerini, dolmuşlarını tankların önüne atarak direnişe verdikleri desteğin çok anlamlı olduğuna dikkat çekti.

Yakar," Bizler Türk şoförleri olarak bu milletin öz evlatlarıyız. 15 Temmuz’da yaşananlara göstermiş olduğumuz tepkiyle de anlaşılacağı gibi nereden gelirse gelsin her türlü terörist girişime karşı, devletimizle ve milletimizle olacağımızı bir kez daha yinelemek istiyorum. Allah o gece canlarını siper ederek bizler için hayatlarını feda eden şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimizden razı olsun. Bu vesile ile 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik günümüzün milletimize, devletimize, demokrasimize ve tüm dünyaya unutulmaması gerekenleri hatırlatması temennisiyle tüm şoförlerimizi 15 Temmuz günü gerçekleştirilecek ’Demokrasi Nöbetine’ davet ediyorum" dedi.