Almanya'da yaşayan Samsunlu sanayici ve iş insanı Muzaffer Şahin, Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği'nde yardıma muhtaç 560 çocuğa mont ve bot desteğinde bulundu. Şahin, imkanı olan herkesi özellikle kış aylarında durumu olmayan ihtiyaç sahibi kişilere destek olmaya davet etti  

DEVAMINI DİLİYORUZ  

18 Yıldır, Samsun Valiliği ile istişare ederek, muhtaç sahipleri belirleyerek, yardım ettiklerine ve Muzaffer Şahin gibi iş insanlarının da yardımlarının çok büyük olduğuna değinen Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Vural, Derneğimiz vatandaşlarımız arasında hiç bir ayrım yapmadan ve karşılık beklemeden, yaz kış, gece gündüz demeden, 18 yıldır hizmet vermekteyiz. Bugün ise hiç bir zaman yardımlarını bizden esirgemeyen, Almanya'da iş insanı olan Muzaffer Şahin Kardeşimizin derneğimize yapmış olduğu 264 adet mont ve 264 adet botun dağıtımımızı yaptık. İmamhatip lisesine ise 180 adet bot ve mont bağışlanmıştır. Bu kış gününde yavrularımızı sevindirmek, cennetin kapısını açmak gibidir. Allah razı olsun. Tüm hayırsever kardeşlerimizin yardımlarının devamını diliyorum" dedi. 

"GÖZLERİNDE MUTLULUK ÇOK AYRI"

Özellikle yardımlarda çaocukların gözündeki mutluluğu görünce daha mutlu olduklarını belirten, İş insanı yardımsever Muzaffer Şahin, "Biz her sene ne kadar ihticaı olan insan varsa sayıları tespit ediliyor ve yardımımızı gerçekleştiriyoruz. Bugün toplam 560 çocuğa mont ve bot yardımı yaptık.Tabi ki çok seviniyotuz çocukların gözlerindeki mutluluğu görünce biz daha da çok mutlu oluyoruz. Burada her şeyi devletten beklememek lazım. Devletimiz elinden gelen herkese ulaşmaya çalışıyor. Yeterli olmuyor tabi. Bizlerinde ihtiyacı olan kişilere ulaşıp destek vermemiz gerekiyor. Gücü yeten herkesin elinden geldiğince yardım etmesini isterim. Yeni yılında mutluluk, huzur ve ülkemizin birliğini dirliğini isteriz" dedi.   

"KIŞI GÜZEL GEÇİRECEĞİZ"

İş insanı Şahin'e teşekkür eden Elina Vinogradschi "İş insanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kendisi nezlinde bizlere yardım eden insanlara, devlet büyüklerine ve dernek başkanı Adem beye çok teşekkür ediyorum. Oğlum bot ve mont aldı İnşallah kışı güzel bir şekilde geçireceğiz. Mutluyuz elimizden tutan insanlar var" dedi.

Haber Kaynak: Esra Vural

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.