İSTANBUL (AA) - NetWork, dünyanın 4 büyük tenis turnuvasından biri olan "Australian Open" ile özel bir kapsül koleksiyon tasarladı.

NetWork tarafından yapılan açıklamaya göre, marka, hazırladığı kapsül koleksiyonla tenisin modern ve dinamik stilini günlük hayatla buluşturuyor.

Kortlardan sokağa taşınan tenis esintili yaz koleksiyonu prestijli tenis turnuvalarından olan "Australian Open"dan ilham alıyor. Asil ve güçlü bir spor olan tenisi bu iş birliği ile sahiplenen NetWork, hazırladığı kapsül koleksiyonuyla 2017 yaz sezonunda 70’lerin ikonik stilini yeniden canlandırıyor.

74 parça kadın, erkek ürününden oluşan koleksiyonda tenis ruhunu hissettiren kontrast renklerin bloklu halde birlikte kullanımı ve farklı teknikler ile oluşturulan çizgisellik öne çıkan detaylar arasında yer alıyor.

Kadın koleksiyonunda feminen kesimlerin sportif detaylar ile harmanlandığı parçalar rahat ve modern şıklık arayanların stiline yansıyor. "Fit&Flare" formdaki elbiseler, polo yaka tişörtler, pilili etek, şort ve pantolonlar ile günlük kombinlerde spor şıklık hedefleniyor.

Dinamik çizgiler ve renklerden esinlenerek hazırlanan "NetWork Australian Open" erkek koleksiyonunda ise polo yaka trikolar, tişörtler, biye detaylı gömlekler, vintage çantalar, sneakerlar, blazer ve joggerlar hem klasik hem de gün boyu sportif tenis stiline sahip olmak isteyenler için kortlardan ilham alıyor.