Sungurlar Dizisi 15. bölüm bu akşam Samanyolu TV'de HD olarak yayınlanacak. Uzun süredir Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi ve reytingleri altüst eden Sungurlar dizisi, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yepyeni bölümüyle ekrana taşımaya devam ediyor. 
 
Serdar Komutan'ın Riskli Oyunu ile sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sungurlar, bu akşam yine çok önemli sürprizlerle dolu 15. bölümüyle izleyiciyle buluşacak ve herkesi ekranın başına bağlayacak. 
 
İşte bu akşam yayınlancak olanson bölümden ayrıntılar..



15. Bölüm Bu Akşam Neler Olacak?

Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 15. Bölüm'ünde neler olacak? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yeni bölümleriyle ekrana taşımaya devam ediyor. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Sungurlar dizisi 15. Bölüm yeni fragman izle.

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sungurlar, Cumartesi akşamı sürprizlerle dolu 15. bölümüyle izleyicilerle buluşuyor. 

Meryem’in örgüt tarafından deşifre edilmesi Sungurlar’ın planını altüst eder. Örgüt lideri Rüstem,  Meryem’e ağır işkenceler yaparak onu konuşturmaya çalışır. Bu sırada Abbas adlı bir terörist Rüstem’in emriyle Suriyeli sığınmacıların olduğu kamplarda haber yapan yabancı basına yönelik bombalı saldırı planı yapar. Sungurlar, basın mensuplarını infaz ederek Türkiye’yi Batı dünyası karşısında zor durumda bırakmayı amaçlayan örgütü durdurmak için harekete geçer. Ancak örgütün saldırı için küçük çocukları kullanması Sungurlar’ı büyük bir tehlikeyle karşı karşıya bırakır. 

Sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Sungurlar,  31 Ocak Cumartesi saat 20.50’de Samanyolu TV’de.


14.Bölüm'de Ne Oldu?

Cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yepyeni bölümüyle ekrana taşımaya devam ediyor.

Sungurlar'da Öfke ve İntikam Hırsı Büyüyor

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sungurlar, cumartesi akşamı sürprizlerle dolu 14. bölümüyle izleyicilerle buluşuyor.

Şivan ve adamlarının düzenlediği saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Serdar Komutan için asıl tehlike Şahmaran’ın yeni tuzağı olur. Bu sırada Maya, mahkemede Şahmaran’la ilgili bilgiler verir. Örgütün elinden kaçmaya çalışan Naza ise Serdar’ı bulur. Ancak onu takip eden keskin nişancı Serdar’ı hedef alır ve tam onu vuracakken Naza, Serdar’ın önüne atlar. Acilen hastaneye kaldırılan Naza’yla ilgili kötü haberi Doktor verir ve Sungurlar adeta yıkılır. Öfkeyle dolan Serdar, Naza’nın intikamını almak için harekete geçerken bu kez Meryem’in deşifre olduğunu ve öldürüleceğini öğrenir.

13. Bölüm'de De Heyecan  Doruktaydı!

Cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi SUNGURLAR,

Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yepyeni bölümüyle ekrana taşımaya devam ediyor.

Sungurlar'a Büyük Saldırı Planı

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sungurlar, cumartesi akşamı sürprizlerle dolu 13. bölümüyle izleyicilerle buluşuyor.

Şahmaran’ın ölüm listesindeki Maya’nın, Serdar Komutan’la beraber kaçışı sürerken doktor Deniz, Celil’in yakasına taktığı cihaz sayesinde Serdar’ın yerlerini tespit ederek onu yakalamaya çalışır. Örgütün içine sızan Meryem, Celil’in dinlendiğini öğrenir. Ancak örgütün verdiği tehlikeli bir görev yüzünden deşifre olmakla karşı karşıya kalır. Şahmaran ise Serdar Komutan’ın izine ulaşır ve Maya’yı öldürmek için adamlarıyla büyük bir saldırı düzenler. Yalnız kalan ve bir kulübe içinde sıkışan Serdar’ın yardımına Meryem yetişir. Serdar, Meryem’in Maya’yı alıp kaçmasını sağlar. Bu sırada Şahmaran’ın adamları Serdar’ın olduğu kulübeyi havaya uçurur.

12. Bölüm'de Serdar Komutanın Oyunu 

Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi SUNGURLAR,

Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yepyeni bölümüyle ekrana taşımaya devam ediyor.

Serdar Komutan'ın Riskli Oyunu

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sungurlar, Cumartesi akşamı sürprizlerle dolu 12. bölümüyle izleyicilerle buluşuyor.

Yiğit’i tuzağa düşürerek şehit eden Şahmaran’ın sıradaki hedefi Sungurlar timinin diğer üyeleri olur. Yiğit’in şehit edildiğini öğrenen Serdar ve Celil ise Şahmaran’ı ne pahasına olursa olsun ortadan kaldırmak için Suriye’ye geçer. Meryem’in yardımıyla Şahmaran’ın kaldığı köyü kuşatan Sungurlar, operasyonla ilgili istihbarattan bilgi sızdırılınca beklenmedik bir sonuçla karşılaşırlar. Askerlerini şehit eden Şahmaran’a karşı büyük risk alarak bir oyun hazırlayan Serdar Komutan, onu durdurmak için Maya’yı yem olarak kullanmak zorunda kalır. Ancak planları istediği gibi yürümez.  
Sungurlar Dizisi Konusu:

Yayınlandığı kanal: Samanyolu TV
Kategori: Dizi
Bölümler: 15
Yayın akışı: Cumartesi - 21:00

Samanyolu TV’nin büyük merakla beklenen dizisi Sungurlar, 25 Ekim Cumartesi günü büyük buluşmaya hazırlanıyor. Ortadoğu’da yaşanan kavgayı ve Türkiye’yi sinsice bölmeyi amaçlayan terör örgütlerine karşı yapılan zorlu mücadeleyi ekrana taşıyan Sungurlar, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Dizinin Cumartesi akşamı yayınlanacak ilk bölümünde; Sungurlar komutanı Serdar Yüzbaşı, Suriye’de bir grup örgüt tarafından hapishanede işkence altında tutulur ve vahşice infaz edilmek istenir. Örgüt liderlerinden biri Serdar Komutan’a ölmeden önce Türkiye’nin başına gelecek kıyamet senaryosunun görüntülerini izletir. Bir anlamda Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun yeni haritası olarak hazırlanan senaryoyu gören Serdar Komutan dehşete düşer. İnfaz edilmek üzere olan Serdar Komutan’ın bu planı durdurmak için bulunduğu cehennemden kurtulması gerekir. Ancak Şahin, Doktor, Aslı ve Naza’nın öldürüldüğü haberini alan Serdar adeta yıkılır. Bu sırada etrafta patlamalar duyulurken aniden ortaya çıkan bir tim, yaşanacak büyük çatışmaların ilk kıvılcımı olur. İlk bölümüyle ekrana gelecek olan Sungurlar, aksiyon dolu sahneleri ve dikkat çeken konusuyla 25 Ekim Cumartesi saat 20.30’da Samanyolu TV’de başlıyor. 

KÜNYE 

Yapımcı : Salih Asan Yönetmen: Engin Koç Senaryo: Samim Utku Oyuncular: Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı) Bora Karakul (Doktor) Merve Anlağan (Meryem) Mehmet Küçük (Ferman) Onur Emre Teber (Fedai) Yıldız Güngör (Gülsüm) Emre Taşkıran (Yusuf) Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal) Aydın Koç (Şahmar) Yılmaz Şerif (Ahmet) Müzik: Edip Emre Işık: Osman Küçükşahin Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş Sanat Yönetmeni: Rami Akbulut Kostüm Şefi: Kader Peker Prodüksiyon Amiri: Ömer Yüksek