Edinilen bilgilere göre, olay sabah saat 08.00 sıralarında Süleymanlar Mahallesi Yalı Caddesi Sahil Bulvarı üzerinde meydana geldi. Sabah işe gitmek için Yeni Mahalle’deki evinden çıkan Fahri Demirelli, Yalı Caddesi'ne geldiğinde kalp krizi geçirdi. Bir anda yere düşerek, başını duvara çarpan 56 yaşındaki Demirelli için çevredekiler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Demirelli’yi yeniden hayata döndürmek için dakikalarca kalp masajı yaptı. Sağlık ekiplerinin müdahalelerine cevap vermeyen Demirelli, kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti.

ESKİ FUTBOLCUNUN POŞETİNDEN ELMA VE PORTAKAL ÇIKTI

Polis olay yerinde yaptığı inceleme sırasında Fahri Demirelli’ye ait bir cep telefonu ile bir poşet buldu. Poşetin içinde bir tane elma ve portakal çıktı. Olay yerini güvenlik şeridi içerisine alan polis ekipleri detaylı inceleme yaptı.

FUTBOLCU ARKADAŞI KIZINA TELEFONDA ÖLÜM HABERİNİ VEREMEDİ

Haberi duyunca olay yerine gelen Demirelli’nin futbolcu arkadaşlarından Tayfun Genç ise yakınlarını arayarak durumu bildirdi. Olayı duyması üzerine geldiğini ve arkadaşının yolda kalp krizi geçirdiğini, ardından düşüp yaralandığını ve ambulansla hastaneye kaldırıldığını öğrendiğini belirten Genç, arkadaşının daha önce de kalp rahatsızlığı yaşadığını söyledi. Arkadaşının kızı Çise Demirelli’yi telefonla arayan Genç, üzücü olayı söyleyemedi. Genç, olay hakkında kendisini arayan ve Yalı Caddesi’ne gelen yakınlarını hastaneye yönlendirdi.

Kdz. Ereğli ilçesinde çeşitli amatör kulüplerde uzun yıllar futbol oynayan ve Ereğli Belediyesi’nden emekli olan Fahri Demirelli evli ve iki çocuk babasıydı. Otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Demirelli için yarın cenaze töreni düzenlenmesi bekleniyor. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.