MHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, partisinin Adana mitinginde 100 bini aşkın hemşehrisinin meydanı doldurup, muhteşem bir tablo oluşturduğunu belirterek, "Biz Adanalıları mitingimize davet ederken, ‘Yüreğinle gel’ demiştik. Adanalılar, toplamayla, zorlamayla, tehditle değil yüreğiyle geldi. Mitingimize akın akın gelen, hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Adanalılar, 8 Haziran’da güneşin Türkiye’ye bir başka doğacağını gösterdi” dedi.
Seyfettin Yılmaz, MHP’nin 4 Haziran’da Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirdiği mitingin Milliyetçi Hareket’in iktidarını müjdelediğini söyledi. Adanalılar’ın hemşehrileri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi özlemle bağırlarına bastığını ifade eden Yılmaz, “Biz zaten Adanalıların büyük katılımıyla, çok güçlü bir miting yapacağımızı biliyorduk. Ama tahminlerimizin ötesinde muhteşem bir tablo ortaya çıktı. Adanalılar’ı mitingimize ‘Yüreğinle gel’ sloganıyla davet etmiştik. Adanalılar, zorlamayla değil, gönülden geldi. Tehditlerde değil, muhabbetle geldi. Devlet imkanlarıyla değil, alın teriyle geldi. Menfaat için değil, vatan için geldi. Talimatla değil, isteyerek geldi. Korkularla değil, yüreğiyle geldi. Bu muhteşem tabloyu oluşturanlardan Allah razı olsun” diye konuştu.
Adana’nın Milliyetçi Hareket’in kalesi olduğunu, Adanalı hemşehrilerinin her dönemde MHP’ye sahip çıkarak, destek verdiğini kaydeden Yılmaz, şunları söyledi:
“Adana, Milliyetçi Hareket’in kurulduğu kenttir. 8-9 Şubat 1969’da Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i TBMM’ye gönderen kenttir. Şimdi de gördük ki, Adana, Milliyetçi Hareket’in iktidarını müjdeliyor. Adana ayağa kalkarsa, Türkiye ayağa kalkar demiştik. Çok şükür ki, büyük mitingimizde Adana’nın ayağa kalktığını gördük. Tarihi ve mahşeri kalabalık, liderimiz Devlet Bahçeli’yi Ankara’ya Başbakanlığa muhteşem coşkuyla uğurladı. Allah’ına gurban Adana diyorum. Hemşehrilerimizin 7 Haziran’da sandıkları MHP oylarıyla dolduracağına inancım tamdır.”