Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Futbol oyununun bence esas aktörleri oyuncular, hakemler değil. Son zamanlarda oyunun aktörü hakemler olmaya başladı. Buda futbola zarar veriyor” dedi.
Kulüp tesislerinde basın açıklaması yapan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Bakıldığı zaman en güçlü yapımız gibi görünün defans bölümümüzde sorunlar görünüyor" diyerek, "Pape’nin lisans işlemleriyle hala uğraşıyoruz. Edinho’nun ceza işlemleri ne olacak? Tahkimden karar bekliyoruz. Dün Anıl’ın dizinde problem oluştu. Onun MR’ı çekilecek. Ondan haber bekleyeceğiz. Ümit ediyorum ki bu dönemden sağlıklı bir şekilde döneriz. Ayrıca Mandjeck gitmek istediğini söylemişti ama sonraki dönemde takım bulamayınca bizimle devam etti. Tabi ona kapımız açık” diye konuştu.
"ARTIK KENDİMİZE BAKACAĞIZ, TAKILI KALMAYACAĞIZ"
Geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantepspor maçına değinen Özdilek, “Geçen hafta beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Bu tür maçlarda gol yememek çok önemli. İlk yarı aslında pozisyonlarımız vardı. Rakibimizin fazla pozisyonu yoktu. Hakemlere güveniyoruz. Bulunduğumuz konum itibariyle hassas bir durumdayız. Artık kendimize bakacağız. Takılı kalmayacağız. Futbol oyununun bence esas aktörleri oyuncular, hakemler değil. Son zamanlarda oyunun aktörü hakemler olmaya başladı. Buda futbola zarar veriyor. Hakemin verdikleri hatalar özellikle dolayısıyla biraz daha hassas olmaları tek temennim. Bu tüm müsabakalar için geçerli. Maç sonunda en çok hakemler konuşuluyor” şeklinde konuştu.
"ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ"
Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Akhisar Belediye Gençlk Spor maçını değerlendiren Özdilek, “Yine deplasmanda hassas bir maç oynayacağız. Zor bir süreçten geçiyoruz. Her iki takımında kaybetmemesi gereken bir müsabaka gibi görünüyor. Geldiğimizden beri tam kadro ile çalışma şansımız olmadı. İnşallah bu oyuncularımızın gelmesi bizi pozitif anlamda etkileyecektir. Bizim tecrübeli oyuncu grubumuz var. Ne kadar nefes alabilir hale gelirsek bizi daha güzel etkiler. Özellikle son maçta mücadelesi yüksek görünümlü bir halimiz vardı. Onun için ayaklarımızı yere basacağız. Bizim için en önemli müsabaka Akhisar olacak. Rakibin bulunduğu durumdan yararlanmak isteyeceğiz. Dileriz oradan istediğimiz sonucu alırız” ifadelerini kullandı.