Eski Maliye Bakanı İsmet Attila, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Mahmut Emin Birliktir’i ziyaret etti.
Türkiye’deki siyasi gündem ve esnaf sorunları hakkında fikir alışverişi yapılan ziyarette Birliktir, Afyonkarahisar’a verdiği katkılar nedeniyle Attila’ya teşekkür etti. Attila’nın kent siyaseti açısından oldukça önemli bir sima olduğunu söyleyen Birliktir, “İsmet Attila, özellikle Maliye Bakanı olduğu dönemde kooperatifimize önemli plasman desteği sağlamıştır. Bu destekler sayesinde hem kooperatifimiz hem de esnafımızın yüzü gülmüştür. İlimize önemli hizmetler yapan Attila’yı unutmak mümkün değildir. Gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle de büyük mutluluk duyuyorum” dedi.
Ankara’da ikamet etmesine rağmen Afyonkarahisar’a sık sık geldiğini ifade eden Attila ise şu ifadelere yer verdi:
“Mahmut Emin Birliktir, esnaf ve sanatkarımızın Afyonkarahisar’daki sesi olmuştur. Yaptığı çalışmaları takdirle izliyoruz. Onların başarısı Afyon’un başarısı demektir. Bizlerde her zaman yanlarındayız. Birliktir ile dostluğumuz çok eskiye dayanır. Bakanlık dönemimizde de Afyon’un sorunlarını birlikte çözmek için elimizden geleni yaptık.”