Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yerel seçimlerin birinci yıl dönümünde belediye çalışanları ile bir araya geldi. Hizmet binası önündeki coşkulu buluşmaya, her birimden bine yakın personel katıldı.
Karşıyaka Belediyesi, yerel seçimlerin birinci yıl dönümünü hep birlikte ve coşkuyla kutladı. Belediyenin farklı birimlerinden bini aşkın belediye personeli, hizmet binası önünde toplanarak Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a sevgi gösterilerinde bulundu. Ellerinde “sendeki enerji nükleer santralde bile yok” “seninle çalışmak onurdur” “devrim sensin” “taşeron dostu Başkan” “hak veren hak bulsun” gibi dövizlerini taşıyan belediye çalışanları, “En büyük başkan bizim başkan” sloganları attı.
DAVULLU ZURNALI KUTLAMA
Davul zurna eşliğinde oyunlar oynayan çalışanlara, pilav ikramı da yapıldı. Başkan Akpınar da, belediye önüne çıkarak personeline seslendi. Başkan’ın sözleri sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesildi. Başkan Akpınar “Taşeronuyla, memuruyla mutlu bir belediyeyiz. Bunu kimse bozamayacak” ifadelerini kullandı.
Yerel seçim öncesi çalışanlarına verdiği tüm sözleri tuttuklarını ifade eden Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Geçen yıl bugün, büyük bir rekor kırarak başkanlığa seçildim. İlk günden bu yana, hiç birinizi birbirinizden ayırt etmeden çalıştım. Taşeronu ezdirmeyeceğimi söyledim, alın terinizi elimle sildim, emeğinize sahip çıktım. Benim adamım değil, işinizin, ekmeğinizin adamı olun dedim. İşçiye, memura yüzde 30’a varan zamlar yaptık. Benim için, adı ‘çalışan’ soyadı ‘ahlak’ olan herkesin başımın üzerinde yeri vardır. İlçemize, kentimize ve ülkemize karşı sorumluyuz. Bu yüzden çok çalışacağız. Mutluluğumuzu çekemeyenlere, aramıza fitne sokanlara geçit vermeyeceğiz. Haktan ve halktan yana belediyecilik yapmaya devam edeceğiz" dedi.