İzmir’in Bayraklı ilçesindeki Çamkıran Ortaokulu’nun Müdürü Ümit Balcı ve beraberindeki öğretmenler, okul aile birliği yöneticileri ile öğrenciler, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Bayraklı Belediyesi, okulların kapalı olduğu süre zarfında bazı eksiklikleri gidererek yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirdi. Bazı okulların sınıfları ve dış cepheleri bakım ve onarıma alınırken, eğitime önemli bir yatırım yapıldı. Çamkıran Ortaokulu’nun Müdürü Ümit Balcı ve beraberindeki öğretmenler, okul aile birliği yöneticileri ile öğrencileri de Başkan Karabağ’a okullarına yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Öğrencilerin ve velilerin okulun yeni görünümünden ve çalışmalardan çok memnun olduğunu dile getiren Okul Müdürü Ümit Balcı, “Okul bahçesine sundurma yapıldı. Bizim seçtiğimiz renk ile tüm okul ve sınıflar baştan aşağı boyandı. Atatürk köşemiz yenilendi. Katkılarından dolayı size ve ekibinize teşekkür ederiz” dedi.
Başkan Hasan Karabağ ise, şöyle konuştu:
"Ortaokulu’na değil birçok okula elimizden geldiğince yardımda bulunduk. Geleceğimiz olan çocukların eğitim gördükleri ortamların yaşam şartlarını yükseltmeliyiz. Bütün yardım çağrılarına yetişmeye çalışıyoruz."