Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçede bulunan 96 mahallenin muhtarına dizüstü bilgisayar ile birlikte yazıcı, tarayıcı ve fotokopi makinası görevi gören cihazları hediye etti.
Seçim döneminde mahalle muhtarları ile birlikte çalışacaklarını belirten ve zor şartlar altında vatandaşa hizmet vermek için çalışan mahalle muhtarlarına gerekli destekleri vereceklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Daha önce sözünü verdiğimiz bilgisayarlarınızı teslim ediyoruz. Daha öncede kırtasiye yardımında bulunmuştuk şimdi ise bilgisayarları teslim ediyoruz. Muhtarlıkların hemen hepsini yeniliyoruz. Aslında biz bu bilgisayarları çok önceden vermeyi planlıyorduk anacak ihalesi 2 defa iptal olunca bugüne kaldı.Mahalle muhtarlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.
Yapılan hizmetlerden dolayı Karalar’a teşekkür eden Şehit Duran Mahalle Muhtarı Mustafa Turan “Sayın başkanımız Zeydan Karalar’a bilgisayar dağıtımı için teşekkür ediyoruz. Bizler Sayın başkanın verdiği sözleri zamanında yerine getireceğini biliyoruz. İnşallah yapılan hizmetler artarak devam edecek ”şeklinde konuştu.
Bilgisayarlar Seyhan Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ile Halkla ilişkiler Müdürlüğü personelince muhtarlıklarda kurulumları yapılarak muhtarlara teslim edildi.