Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, katıldığı özel bir televizyon programında yeni Türkiye’yi anlattı.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, katıldığı özel bir televizyon programında yeni Türkiye’yi anlattı. Bahçeci, "İnsanların geleceği bilmeleri ve Türkiye açısından önemli, Allah için bütün kaygılardan kurtularak kimlerin faydalı olacağına inanıyorsak ona oy vermeyiz" dedi.
AK Parti’nin Türkiye’nin mozaiği olduğunu söyleyen Bahçeci, "Mesele kişisel değil memleket meselesi ben, belediyemde huzur kaçmasın Türkiye ile birlikte Kırşehir’de büyüsün istiyoruz. Görüşü ne olursun başaranın yanında olmamız gerekir. Ülkeye kim hizmet ediyorsa kim şanlı bayrağımız dalgalandırıyorsa onların yanlarında olmamız gerekir. ’Lafa bakılmaz aynası iştir kişinin’ sözünü asla unutmamamız gerekmekte Allah rızası için elimizi vicdanımıza koyarak seçimlere ve sandığa gidelim. Bu hizmetin devamını MHP’li için HDP’li için CHP’li için tüm Kırşehir için istiyoruz" diye konuştu.
Kırşehir’e yapılan ve yapımı planlanan yatırımları da anlatan Belediye Başkanı Bahçeci, “Bizlerin kanadını kırmayın Kırşehirlilerden 7 Haziran vizesini istiyoruz. Geçmiş dönemlerde de iktidarlar vardı ama Kırşehir bu derece hizmet alamamıştı. AK Parti iktidarı ile Kırşehir ciddi oranda yatırım aldı. Yapılan ve yapımı planlanan birçok projenin hayata geçmesi için de AK Parti’nin de iktidar olması gerekmekte Kırşehir’in de güçlü temsili için 2 milletvekilini AK Partinin alması gerektiğine inanıyoruz. Partide çok tanınan iki adayla birlikte sürece girdik ve sürecin sonuna geldik. Kırşehir’in güçlü kalabilmesi için iktidara destek veremli yapmış olduğumuz toplantılarda bölgemizin tamamının AK Parti iktidarını benimsediğini ve istikrarın sürmesini istediğini gördük. İnsanların artık Kırşehir’de yolumuz yok, suyumuz akmıyor, hizmet alamıyoruz gibi mazereti sosyal alanda gelişmek gibi kaygıları kalmadı. Bizler kendi dertlerimizi bırakıp Kırşehir’in geleceği için çalışmalar yaptık. Bunları yaparken de iktidarın gücünü gördük ve halkımıza istikrarla birlikte hizmetin nasıl yansıdığını gösterdik. Kırşehir iktidarın her türlü ‘nimetinden’ faydalanıyor faydalanmaya da devam edecek. Kırşehir’de ulaştırma ve haberleşme alanında, eğitim alanında, sağlık alanında, çevre ve şehircilik alanında, sosyal politikalar alanında, kültür ve turizm alanı ile birlikte bir çok alanda yatırım yapıldı yapılacak ve yapılmaya da devam ediyor. Tek talebimiz şehrimiz için hizmetlerin devamını sağlamak” diye ifade etti.
Programa Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile birlikte AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, milletvekili adayı Hacı Turan ve Salih Çetinkaya katılırken programın moderatörlüğünü Murat Aydemir yaptı.