MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Hüseyin Demirağ Kaptanlık Kupası'nı eski Gençlik ve Spor Bakanı Fikret Ünlü kazandı.
Ortakent-Yahşi mahallesindeki Bodrum Golf Kulübü'nde gerçekleşen turnuvaya aralarında Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Bodrum Golf A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu gibi tanınmış isimlerin de yer aldığı 100'e yakın sporcu katıldı. Kupayı eski Bakan Ünlü'nün kazandığı organizasyonda dereceye giren sporculara ödüllerini Ahmet Ağaoğlu, Fikret Öztürk, eşi Nurten Öztürk, Bodrum Golf Kulübü Kaptanı Hüseyin Demirağ ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon verdi.
Bodrum Golf A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, Hüseyin Demirağ Kaptanlık Kupası'nın Bodrum'a çok farklı bir hava getirdiğini belirterek, "Bu prestijli turnuvaya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduk. Türkiye'nin dört bir yanından pek çok golfsever Bodrum'a geldi. Katılan, destek veren herkese, tüm ekibimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Federasyon Başkanı Ağaoğlu ise Fikret Öztürk'e golfe yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür etti. Golf turizminin ilçede hızla geliştiğine dikkat çeken Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ise "Bu yatırımlar sonucunda Bodrum'un 5 yıl içinde Antalya'yı geçeceğine inanıyorum. Yılın 12 ayı devam eden golf sporu kış turizminde canlılık getirdi" dedi.
Kaptanlık Kupası'nı Fikret Ünlü'nün kazandığı turnuvada kategorilerinde ilk üç sırayı şu sporcular aldı:
Minikler: 1. Turgut Akcan, 2. Demir Kırımgeri, 3. Emircan Şahan.
Gençler: 1. Yılmaz Batan, 2. Kaan Karaca, 3. Derin Şerbetçioğlu.
Bayanlar A Kategorisi: 1. Hülya Akar, 2. Zeynep Başkaya, 3. Aynur Kutal.
Bayanlar B Kategorisi: 1. Esra Hergül, 2. Hanne Demiriz, 3. Zühra Kırımgeri.
Erkekler A Kategorisi: 1. Lütfü Özalp, 2. Hüseyin Boyacı, 3. Richard Özatacan.
Erkekler B Kategorisi: 1. Bora Arıcı, 2. Erkan Akdemir, 3. Emin İren.

FOTOĞRAF