Samsunspor, Mehmet Akyüz'ü transfer etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Konuyla ilgili olarak Başkan İsmail Uyanık'ın devrede olduğu öğrenildi.

Önceki sezon 15 maçta 12 gol atarak kulübünü ligde tutan başarılı forvetin sözleşmesinde '300 bin TL'ye serbest kalır' maddesi bulunuyor. Bu anlamda bir çok kulüp futbolcu için kolları sıvarken, kafası karışan Mehmet Akyüz'ün durumu, yönetim ile görüşmesinin ardından tam olarak yarın netlik kazanacak. 

DENİZLİSPOR'DAN AÇIKLAMA: BİZE VEFA BORCU VAR
Öte yandan Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Üstek ise, transfer gündeminde Samsunspor ve diğer kulüpleri kast ederek futbolcunun kafasının karıştırıldığını ifade etti. Üstek, "Mehmet Akyüz’ün sözleşmesi devam ediyor. Kafasını karıştırıyorlar. Futbolcunun bize vefa borcu var. Geçen sezon ilk yarıda Giresunspor’da sadece 3 maç oynamıştı. Kendisiyle de konuştum. Gideceğini sanmıyorum. Ayrıca sözleşmesi devam eden oyuncuya teklif yapmak doğru değil. Bizden tek kuruş alacağı yok. Zaten onunla devam etmek istemesek alacağını ödemezdik. Denizlispor boş bir takım değil. Yine de herkesin yeri dolar" dedi.

Haber:Onur EROL