Dalaman İlçesinde hizmet kalitesinin arttırılması ve arızlara hızlı müdahale edilmesi için yeni ek hizmet binasını ofis haline getirdi.
Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarına aralıksız olarak sürdüren MUSKİ Genel Müdürlüğü, yeni oluşum çerçevesinde yeni hizmet binalarını da açmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Dalaman İlçesinde vatandaşa daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek üzere çalışmalarını sürdüren MUSKİ ekipleri, bölgeye her açıdan yakın olan taş binayı restore ederek binayı ofise çevirip hizmete açtı.
MUSKİ Su ve Kanal İşletme Daire Başkanlığı tarafından 5. Bölge Şube Müdürlüğüne bağlı Dalaman ilçesinde arıza bakımlarına hızlı müdahale etmek için atıl durumdaki taş bina ofis haline getirildi. Şube Müdürlüğünün lojistik anlamda personelin arıza ve bakımlara daha hızlı ulaşabileceği tespiti yapılarak Genel Müdürlüğe iletildi. Tespit sonrası MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen ve Su ve Kanal İşletme Daire Başkanı Ayhan Türkoğlu’nun onayı ile yerin ofis, lojistik üs olarak kullanılmak üzere restorasyonu yapılarak hizmete açıldı.
Hizmet binası hakkında bilgi veren MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, ofislerin yerlerini vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek yönünde seçtiklerini söyledi. Güzergâh olarak en uygun yerin Dalaman sanayisinin arkası olduğunu belirten Ülgen, “Bölgede ekiplerimiz Dalaman’da oluşan arızalara daha kısa sürede müdahale etmek için bir hizmet binası arayışındaydı. Bunun üzerine sanayi arkasında bulunan taş binayı ekip arkadaşlarımızın lojistik anlamda araştırmalarını yaparak bize ilettiler. Daha önce atıl durumda olduğunu tespit ettiğimiz yerin düzenlenmesini yaparak hem depo hem de ofis olarak kullanmaya başladık” dedi.