13 yıl aradan sonra çocuklarını kucağına alan çift, bebeklerine Azra ve Aras isimlerini verdi. Malatya Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi gören Ayşegül ve Fatih Metin çiftinin 13 yıl sonra yüzü güldü. Çift burada gördükleri tedavinin ardından biri kız biri erkek ikiz bebek sahibi oldu. Çocuk özlemi 13 yıl süren ve defalarca tedavi gören Ayşegül Metin çifti bebeklerine Azra ve Aras ismini verdi. Tedavi süreci ile ilgili bilgiler veren Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi sahibi Op. Dr. Fethiye Ersan, “13 yıldır çocuk hasreti çeken Metin çiftinin mutluluklarına vesile olduğumuz için oldukça mutluyuz. 4 kez tüp bebek tedavisi yapıldığı halde başarı yakalanamamıştı. Tespit edilen genetik mutasyonlarının tedavisinden sonra tüp bebek tedavisine başlayıp bu sonuca ulaşabildik” dedi.
Bebeklerin gayet sağlıklı olduğunu kaydeden Dr. Ersan, “Anne ve baba çok heyecanlı, stresli bir süreç geçirdi. Bebekleri pıhtılaşmadan dolayı kaybedebilme ihtimalini biliyorlardı. Korku dolu günler geçirdiler. Söylenenleri eksiksiz olarak doğuma kadar yaparak, çocuklarını kucaklarına alma mutluluğunu yaşadılar” şeklinde konuştu.
13 yıl sonra çocuk sahibi olma mutluluğunu yaşayan anne Ayşegül Metin ve Fatih Metin, "Biz tam 13 yıl bekledik ve çocuklarımızı kucağımıza aldık. Hocamın ekibinin sayesinde bu sevinci yaşıyoruz. Çocuk sahibi olamayan çiftler asla umutlarını yitirip vazgeçmesinler" ifadelerini kullandı.