DENİZLİSPOR, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Manisasporlu Şaban Genişyürek'le bugün bir yıllık sözleşme imzaladı.
İmzayı attıktan sonra Davraz kampına hareket eden 26 yaşındaki Şaban, hücum hattında Genkov ile iyi bir ikili oluşturacaklarını söyledi. Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın güvenini boşa çıkarmayacağını dile getiren gurbetçi oyuncu, "Taraftarımızın gönlü rahat olsun, iyi bir sezon geçireceğiz. Genkov'la iyi bir ikili olacağımızı düşünüyorum" dedi.
Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlı ekip, geçen sezon Galatasaray'dan kiraladığı Emre Can Coşkun için sarı kırmızılı kulüpten haber bekliyor. Genç stoperi bu yıl da kiralık ya da bonservisiyle almak istediklerini dile getiren teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, bu oyuncuyla ilgili kararını kamptan sonra verecek. Emre Can'ı yeni sezonda da Emre Can'ı aramızda görmek istiyoruz" diye konuştu.
HONAZ'A ZİYARET
Denizlispor Yönetim Kurulu, yeni sezonda taraftar desteğini artırmak amacıyla ilçe belediye başkanlarına ziyaret başlattı. İlk ziyareti Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu'na gerçekleştiren Başkan Mustafa Şavluk ve yöneticiler, her ilçede taraftar grubu oluşturmayı hedeflediklerini söyleyip destek istedi. Başkan Şavluk, Turgut Devecioğlu'na Denizlispor forması hediye etti.

FOTOĞRAFLI