HOLLANDA kampındaki ilk hazırlık maçında Hollanda 2'nci Lig ekibi Volendam'ı 4-3 mağlup eden Altınordu, performansıyla teknik heyetten tam not aldı.
Bolu kampında Elazığspor ve Sepehan'la berabere kaldıktan sonra üçüncü hazırlık maçında ilk galibiyetini alan İzmir ekibinde teknik direktör Hüseyin Eroğlu, takımda taşların yerine oturmaya başladığını söyledi. Tüm futbolculara şans verdiğini dile getiren teknik adam, "Hollanda ekolünün önemli bir takımına karşı sahada ne yapacağımız önemliydi. Eksiklerimizi gördük, pozisyon üretip az pozisyon verdik" dedi.
Karşılaşmanın başında Timur'un golüyle 1-0 öne geçtiklerini, daha sonra 3-1 geriye düşmelerine rağmen son 10 dakikada Cengiz, Göksu ve Halil İbrahim'in golleriyle sahadan 4-3 galibiyetle ayrıldıklarını anlatan Hüseyin Eroğlu, "Mağlup duruma düşmemize rağmen maçı çevirebilmemiz önemliydi. Fiziksel ve taktiksel açıdan her geçen gün daha iyi duruma geliyoruz. Yeni transferlerimiz, futbolumuza ayak uydurmaya başladı. Takım savunmasını birlikte yapan, yüksek tempoda oynayan bir ekip olacağız. Takım içi rekabet üst seviyede, kimsenin yeri garanti değil" diye konuştu.