Faruk ÇARK/ ÖDEMİŞ,(İzmir),() - İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde otomobille yolunu kestikleri motosikletli genci dövdükten sonra telefonla ulaşılan yakınlarını da kaza bahanesiyle olay yerine çağırıp, pompalı tüfekle yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 
Ödemiş'in Bucak Mahallesi'ne 2 kilometre uzaklıktaki dağlık ve sarp araziye sahip Gedikdüzü Mevkii'ndeki yolda motosiklet sürücüsü 20 yaşındaki Uğur Kara'nın yolu, geçen pazartesi günü saat 23.30 sıralarında iddiaya göre 3 kişi tarafından otomobille kesildi. Araçtan inen kimliği belirsiz kişiler, Kara'yı dövdü. Kimliği belirsiz kişiler, Kaya'dan telefonla yakınlarını aramasını ve kaza yaptığını belirterek çağırmasını istedi. Uğur Kara, yakınlarını aradı. Bir süre sonra Kara'nın babası 45 yaşındaki Hüseyin Ali Kara ile birlikte 18 yaşındaki Onur Kara, 26 yaşındaki İsmail Kabak ve 32 yaşındaki Doğukan Appak geldi. Kaza ihbarı üzerine yardıma gelen 4 kişinin üzerine otomatik pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırganlar kaçarken, yaralılar hastaneye kaldırdı. Sağlık durumu ağır olan Onur Kara, ambulansla İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. 
SAVCILIKTAN SERBEST BIRAKILDILAR
Olayla ilgili çalışma başlatan polis, darp ve yaralamanın gerçekleştiği yerin yakınlarında 31 yaşındaki Ü.B., 24 yaşındaki Y.B. ve 30 yaşındaki Ş.B.'yi gözaltına aldı. Suçlamayı kabul etmeyen şüpheliler adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alınan 3 şüpheli, serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI