İlkadım Belediyesi Yaz Spor Okulları düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

İlkadım Belediyesi Yaz Spor Okulları için Mete Adanır Spor Tesisleri’nde görkemli bir açılış töreni düzenlendi. Yaz Spor Okullarının açılışına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl, belediye birim müdürleri, spor eğitmenleri veliler ve sporcular katıldı. Sporcular, futbol, basketbol, voleybol, badminton, kick boks ve boks, judo, atletizm, halter, masa Tenisi, güreş, satranç, halk Oyunları ve tekvando branşları olmak üzere toplam 14 branşta yaklaşık iki ay eğitim görecek. Uzman antrenörler eşliğinde değişik yaş gruplarına göre belirlenen kategoriler ile eğitim alacaklar öğrenciler, geleceğin yıldızı olmak için kıyasıya yarışacaklar.

"BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ"

Yaz Spor Okullarında eğitim alacak sporcuların geleceğin yıldızları olacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Spor okullarımızın açılışında bir araya gelmekten onur ve mutluluk duyuyorum. Spor sağlıktır, dostluktur, kardeşliktir kendine güvenmektir, saygıdır. Giderek bilinçlenen toplumumuzda sporla sağlıklı kalma, sporla geleceğini sağlama bilincinin oluştuğunu da hep birlikte görüyoruz. İlk belediyecilik dönemimizde tamamlayarak hizmete açtığımız Mete Adanır Spor Salonumuz bugüne kadar 10 binin üzerinde kişiye spor yapma imkanı sağlamıştır. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz yaz spor okullarına katılan çocuklarımız geleceğin şampiyon adaylarıdır. Çocuklarımızın başarılı olmaları için her türlü desteği vermek bizim görevimizdir. Spor sadece gençler için değil tüm yaş gurupları için sağılığın önemli parçasıdır. Spor alanında önemli başarılara imza attık. Ulusal ve uluslararası şampiyonlarda adımızı gururla duyurduk. Spor okullarımız hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İlkadım Belediyespor Masa Tenisi Takımı ile tenis müsabakası gerçekleştiren Başkan Tok, performansı ile seyircilerden alkış topladı. Oynanan oyun sonrası sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Tok, gençlerle tek tek sohbet etmeyi ihmal etmedi.