Samsun Haber - Samsunspor Yönetim Kurulu, sezonun ardından ilk toplantısını gerçekleştiriyor. Nuri Asan Tesisleri'nde bu akşam gerçekleşecek toplantıda bir çok konu masaya yatırılacak. Erkurt Tutu başkanlığında bir araya gelecek olan yönetim kurulu üyelerinin gündemindeki ilk konu kongre süreci. 

YOL HARİTASINI BELİRLEYECEKLER
Yönetimin, haziran ayında gerçekleştirilecek olan olağan kongrenin tarihini bu akşamki toplantıda belirlemesi bekleniyor. Durum değerlendirmesi yapacak olan Tutu ve ekibi, yol haritası belirleyip kongrede tekrar aday olup olmayacaklarını konuşacak. 

ERKURT TUTU ADAY OLACAK MI?
Kamuoyunda devam etmemeleri yönünde düşüncelerin yoğunlukta olduğu Tutu ve kurmaylarının kararının ne olacağı merak konusu.  Öte yandan Başkan Tutu'nun aday olup olmayacağı konusunda Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile görüşme yaptıktan sonra karar vereceği de öğrenildi. 

Toplantıda ayrıca, sezon değerlendirmesi de yapılacak. Teknik Direktör Osman Özköylü'nün durumunu da  görüşecek olan yönetimin fikir alışverişinde bulunacağı öğrenildi. Muhammet ÇAVUŞOĞLU