Murat GÜRKAN / NAZİLLİ, ()- TRABZONSPOR teknik sorumlusu Sadi Tekelioğlu, 2-0 mağlup ettikleri Nazilli Belediyespor'un kendilerini oldukça zorladığını söyledi. Nazilli Belediyespor'un 2'nci Lig'de yer almasına rağmen dişli bir rakip olduğunu belirten Tekelioğlu, şöyle dedi:
"Ligde kaybettiğimiz Çaykur Rizespor maçının ardından bu karşılaşmaya moralsiz çıktık. Ancak kupaya 3 puanla başlamak sevindirici. Kadromuzun eksiklerini görmem açısından da verimli bir maç oldu. Genç kalecimiz Uğurcan'ı performansından ötürü kutluyorum. Çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum."

Nazilli Belediyespor teknik direktörü Alaaddin Demirözü ise güçlü bir rakip karşısında iyi mücadele ettiklerini, ancak Trabzonspor'un tecrübesiyle maçı kazanmayı başardığını ifade etti. Takımının ilk yarıda net fısatları değerlendiremediğini dile getiren Demirözü, "İki takım arasında deneyim farkı ortaya çıktı. Kaybetmelerine rağmen futbolcularımı kutluyorum. Takım oyununu en iyi şekilde sergilemeye gayret ettiler. Kupada kalan 5 maçımızı en iyi şekilde oynayacağız" diye konuştu.