Hacı Halil Arpaç İlköğretim Okulu öğrencileri Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tollu, öğrencilerin sorularını da içtenlikle yanıtladı. Çocukların bilinçli soruları karşısında çok sevindiğini dile getiren Tollu, onların gelecekte iyi yerlere geleceğini ümit ettiğini belirtti. Eğitim konusunda hiçbir hizmetten kaçmadıklarını ifade eden Tollu, bu çerçevede okullara, öğrencilere ve ailelerine yönelik hizmetler ürettiklerinin altını çizdi.
Ziyarette, çocukların çiçek hediyesine, şeker ve meyve suyu ikramıyla karşılık veren Tollu, çocukların özgüveninin yerinde olmasından ziyadesiyle memnun olduğunu söyledi. Ülkenin geleceğinin bu çocuklar tarafından teminat altında olduğunu vurgulayan Tollu, “Bu çocukların yetiştirilmesinde anne, baba ve öğretmenler başta olmak üzere tüm bireylere büyük sorumluluklar düşüyor. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Her yönden mükemmel yetiştirilmelidirler. Onlara hem bizim hem de bu ülkenin ihtiyacı var. Dolayısı ile bu genç beyinlerin ziyareti bizleri çok memnun etti. Buna vesile oldukları için öğretmenlerine de ayrıca teşekkür ederim” dedi.
Ziyarette Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çocuklara belediyecilikle ilgili bilgiler verirken, ayrıca çocukların okullarına talep etmiş oldukları oyun parkı isteklerini yerine getireceğinin de sözünü verdi.