ÇORUM'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 12 yaşındaki Gamze Nur Şahin ve anneannesi 65 yaşındaki Fatma Kürgen bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.
Olay geçen Perşembe akşamı Çorum'da meydana geldi. Evdeki sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle Gamze Nur Şahin ile anneannesi Fatma Kürgen hayatını kaybetti. 35 yaşındaki anne Gülay Şahin ise hastanede tedavi altına alındı.
Anneanne ve torun için bugün cenaze töreni düzenlendi. 6'ncı sınıf öğrencisi olan Gamze Nur Şahin’in ailesiyle birlikte 1 yıl önce İzmir’den Çorum’a geldiği öğrenildi. Sağ bacağı protez olan Gamze Nur Şahin'in cenaze töreninde gözyaşları sel olup aktı. Törene sınıf arkadaşları ve öğretmenleri de katıldı. Suudi Arabistan’da inşaat işçisi olarak çalışan baba 41 yaşındaki Yasin Şahin de acı haberi alır almaz Çorum’a geldi. Gazme Nur Şahin'in cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Ulu Mezarlıkta toprağa verildi. Anneanne Fatma Kürgen ise Çorum’un Çıkrık Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı. 
Anne Gülay Şahin'in ise Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yapılan ilk tedavisinin ardından Ankara Numune Hastanesi’nde sevk edildiği ve tedavisinin burada sürdüğü belirtildi.

FOTOĞRAFLI