ADANASPOR teknik direktörü Eyüp Arın, pazar akşamı 2-0 yenildikleri Göztepe karşılaşmasının bir kaza olduğunu belirtti, "Toparlanarak gelecek haftalarda daha iyi bir takım olacağız" dedi.
Göztepe karşılaşmasında kötü oyun ve mücadelenin kötü bir skoru getirdiğini ifade eden Eyüp Arın, kendilerini desteklemekten vazgeçmeyen taraftarlarına teşekkür ederken de şunları söyledi:
"Bizim açımızdan Göztepe maçı bir kazaydı. Göztepe karşılaşması ardından yapılan ilk antrenmanda futbolcularımız ile toplantı yaptık. Yapılan toplantıda hatalarımızı konuştuk, futbolcularımızda hatalarını biliyorlar."
Eyüp Arın, bu hafta deplasmanda oynayacakları Giresunspor maçı konusunda da, "Ligde kolay maç yok, her maç zor. Giresunspor'la kampta hazırlık maçı oynamıştık. Giresun deplasmanına puan almaya gideceğiz" diye konuştu.
RENAN UMUTLU
Turuncu beyazlı takıma bu sene katılan Adanaspor'un Brezilyalı oyuncusu Renan Foguinho ise Adana'ya çabuk uyum sağlıdığını ve Adanaspor gibi bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Renan, "Takım arkadaşlarımla birlikte GFöztepe maçında alınan kötü sonucun üzüntüsünü yaşıyoruz. Ligin zor bir lig olduğunun bilgisini almıştım. Sert bir lig olduğunu da oynadığımız 2 karşılaşmada gördüm" dedi.

FOTOĞRAF