Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün birlikte düzenledikleri ve 16 Mayıs 2015 tarihinde başlayan Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamındaki 19 Mayıs Gençlik Haftası Tenis Turnuvası 20 Mayıs 2015 tarihinde yapılan final karşılaşmaları ile sona erdi.
Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün 64 yıllık tarihi ve bir çok önemli spor organizasyonuna ev sahipliği yapmış olan tesislerinde gerçekleştirilen turnuvaya 12 - 14 ve 16 yaş kategorilerinde toplam 53 sporcu katıldı.
BİRİNCİLİKLERİ ZONGULDAK TENİS DENİZ SPOR KULÜBÜ ALDI
Geçtiğimiz günlerde Zonguldak’ta yapılan Türkiye 8-9-10 yaş ve Bursa’da yapılan Türkiye 12 yaş tenis turnuvalarında büyük başarılar elde eden ve bir çok madalyalar kazanan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 19 Mayıs Gençlik Haftası Tenis Turnuvasında da 5 Birincilik ve 2 ikincilik kazanarak madalyaların büyük çoğunluğuna sahip oldu. 12 yaş bayanlar ve erkeklerde 14 yaş bayanlarda 16 yaş bayanlar ve erkeklerde birincilik madalyalarını Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü oyuncuları kazanırken 14 yaş erkekler kategorisinde Kdz. Ereğli’den ferdi olarak katılan oyuncu birinciliğe ulaştı.
Dereceye girenlere madalyaları Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep,Başkan Yardımcısı Rahmi Üder,Tenis İl Temsilcisi Murat Hut ve Eski İl Temsilcisi Zafer Kalafat tarafından verildi.
KULÜP BAŞKANI ÇETİN ÖZÇEP TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep yaptığı açıklamada, Türkiye spor tarihinde çok önemli bir yeri olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün tesislerinde Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamındaki bu anlamlı turnuvaya ev sahipliği yapmaktan bir kez daha büyük onur duyduklarını ,turnuvada yoğun çalışma temposuyla hazırladıkları takım oyuncularının başarılı olmasının bu gururu daha da arttırdığını ifade etti. Başkan Özçep 2-5 Haziran 2015 tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu tarafından kulüplerine verilen 12 Yaş Türkiye Tenis Turnuvasını düzenleyeceklerini bu organizasyonda da gerek sportif başarılarla gerekse de ev sahipliği açısından Zonguldak kentini en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.