İSTANBUL-

Geçen sezonun Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, grubundaki üçüncü maçını 26 Kasım Perşembe günü Chemik Police (Polonya) ile yapacak. Burhan Felek Voleybol Salonu'nda, Georgios Georgouleas (Yunanistan) ve Eldar Aliyev (Azerbaycan) hakem ikilisinin yöneteceği maç 17:00'de başlayacak.

Eczacıbaşı VitrA Takımı Antrenörü Giovanni Caprara, "Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü maçlar oynanıyor, böylelikle gruptaki ilk tur maçları da bitmiş olacak. Bu ligde mücadele eden her takım kendi ülkesinde de lig maçlarına çıktığından yoğun bir maç programına sahip. Biz de her iki ligi en iyi şekilde geçirmek için, tüm sezonu gözönünde bulundurarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Perşembe günkü rakibimiz Chemik, iyi ve güçlü bir ekip, grupta da lider. Güzel ve çekişmeli bir maç olacağına inanıyoruz, hedefimiz galip gelip grupta lider olmak" dedi.

2016 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yer alan Eczacıbaşı VitrA oynanan iki maç sonunda; dört puanla ikinci, konuk takım Chemik Police (Polonya) beş puanla birinci sırada yer alıyor. Eczacıbaşı VitrA'nın gruptaki diğer rakipleri; Agel Prostejov (Çek Cumhuriyeti) ve Pomi Casalmaggiore (İtalya).