Orduspor Genel Menejeri Selim Şener, Ordu-Giresun Havalimanı otoparkının kiralanması için Giresunspor ile birlikte ortak bir proje başlattıklarını söyledi.
Geçen sezon PTT 1. Lig’de mücadele eden ve yaşadığı mali sorunlar sebebi ile ligi son sırada bitirerek Spor Toto 2. Lig’e düşen Orduspor’da mali kaynak arama çalışmaları sürüyor. Orduspor’da mali kaynak için Ordu-Giresun Havalimanı otopark ihalesinin yapılması bekleniyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Orduspor Genel Menajeri Selim Şener, Orduspor ve Giresunspor takımlarının ortak olarak otopark ihalesini almak için girişimlerde bulunduğunu, bunun için de ilerleyen günlerde iki takımın ortak bir şirket kurabileceğini söyledi.
"HAVALİMANI İKİ TAKIMIN GELECEĞİDİR"
Havalimanı otoparkının kiralanması durumunda iki takımında mali anlamda rahatlayacağını ve alt yapılara önem vereceğini aktaran Şener, "Ordu-Giresun Havalimanı otoparkının kiralanması için çalışmalar başladık. Orduspor ve Giresunspor ortak bir şirket kuracak ve ihaleye girecek. Bu otopark Orduspor ve Giresunspor’un geleceğidir. Buradan gelecek olan katkı iki takıma da önemli kazanımlar katacaktır. Bu proje gerçekleşirse iki takımda ekonomik anlamda rahatlaması sağlanırken, alt yapıdaki oyunculara yönelim artacaktır. Bu gelirlerle alt yapı oyuncularının yeme içme ve giyim gibi masrafları karşılanarak futbolcunun moral motivasyonunu arttıracaktır. Hem Orduspor olarak biz hem de Giresunspor bu duruma olumlu yaklaşıyor. Sonuç olarak bu bir ihaledir ve kazanmayı istiyoruz" dedi.
"HÜSAMETTİN TUT SERBEST KALDI"
Orduspor’da ayrılıklarında başladığını ifade eden Şener, "Kulüpte ayrılıklar da başladı. Kulüpten alacağı olan defans oyuncumuz Hüsamettin Tut, parası ödenmeyince Federasyona başvurdu ve serbest kaldı" diye konuştu.