PTT 1'inci Ligi takımı  Adana Demirspor'da 6-5'lik Karşıyaka yenilgisinin yaraları sarılmaya çalışılırken Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, "O bir kazaydı. Telafi edeceğiz" dedi.
Tamer Gülcan, 3-0 üstünken aldıkları 6-5'lik yenilgiyi, "Şaka gibi bir maçtı, o gece uyuyamadım" diye değerlendirirken şunları söyledi:
"İkinci yarının ortalarında bu kadar çaresiz bir Adana Demirspor görmedim. Ama bazen dibe vurmak iyidir. Bu dibe vurmak, takımın kendine gelmesi için iyi oldu. Bu olayı telafi edeceğimiz bir dönemde yaşadığımız için şanslıyız. Aynı zamanda rakiplerimizin de puan kaybetmesi tesellimiz oldu."
Teknik heyet ve futbolcuların motivasyonlarını yükseltmek için çaba harcadıklarını da ifade eden Tamer Gülcan, bu konuda şöyle konuştu:
"Pazar günü saat 16.30'da sahamızda oynayacağımız Şanlıurfaspor maçı şimdi bizim için hayati bir önem taşıyor. Rakibimiz sahasında berabere kalarak avantaj kaybetti, ancak yine de yarışta devam edebilmek adına bize saldıracaktır. Bizde sahamızda, taraftarımızın önünde oynayacağımız maçta Şanlıurafspor'u yenerek, hem yerimizi korumak, hem de Karşıyaka kaza maçını telafi etmek istiyoruz. Şanlıurfaspor maçını kazanıp, Süper Lige bir adım daha yaklaşmak istiyoruz."
HAKAN SÖYLER’E DOGUM GUNU
Mavi lacivertli takım 32 yaşına giren oyuncusu Hakan Söyler’e takım arkadaşları doğum günü pastası hazırlattı. Antrenman öncesi pasta kesilirken Hakan'ı ilk kutlayan teknik direktör Ünal Karaman oldu. Hakan, kendisi için hazırlanan yaş günü pastası için arkadaşlarına ve kulüp çalışanlarına teşekkür etti.

FOTOĞRAF