Adana Optimum Alışveriş Merkezi, Kurban Bayramı öncesinde de konuklarını avantajlı alışveriş fırsatlarıyla ağırlıyor. Bayram alışverişini Optimum’dan yapanlar, son model otomobil kazanma şansı yakalıyor.

Optimum AVM, her biri dünyaca ünlü giyim, ayakkabı, kozmetik ve aksesuar markaları, yüzde 70’ye varan cazip indirim seçenekleri ile Kurban Bayramı’nda şık ve güzel görünmek isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Lüks otomobil talihlisini bekliyor

Bayram alışverişi için alışveriş merkezini ziyaret edenler, lüks otomobil ödüllü çekilişe de katılma hakkı elde ediyor. 2011 yılından bu yana 10 ziyaretçisini çekilişle otomobil sahibi yapan alışveriş merkezi yeni hediyesi son model lüks otomobil talihlisi için gün sayıyor.

Heyecan dorukta

5 Haziran’da başlayan ve 10 Eylül’e kadar sürecek olan otomobil ödüllü kampanyada sona yaklaşıldıkça heyecan da aynı oranda artıyor. Çekilişe katılarak şansını denemek isteyenler, kayıt için danışma birimi önünde günün her saati uzun kuyruk oluşturuyor. Kampanyaya, aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyeleri, alışverişlerini belgeleyerek katılabiliyor. Alışveriş tutkunları, her 150 TL alışveriş ile yeni bir çekiliş hakkı kazanarak, şansını artırabiliyor.

Alışveriş merkezinin zemin katında sergilenen ve lüks otomobil hayali kuranların ilgi odağı olan araç, kampanya bitiminde Milli Piyango İdaresi ve noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle sahibini bulacak.