Samsunspor, hem yeni hoca hem de transfer konularında önümüzdeki 10 gün içerisinde çok hareketli günler geçirecek. 

Osman Özköylü ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörü en geç 1 hafta içerisinde göreve getirmek isteyen Kırmızı-Beyazlı ekip, isimleri belirliyor. Ayrıca hem iç hem de dış transferde çalışmalar başlarken futbolcularla masaya oturulacak, bazı oyuncular ile anlaşma sağlanmayacak. 

‘KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN!’
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Osman Özköylü ile yolları sıkıntı olmadan ayırdıklarını belirterek, "Bundan sonra hem yeni hoca hem de iş ve dış transferde çalışmalarımız hızlanacak. Fazla zamanımız yok. Yeni hoca konusunda herhangi bir isim belirlemedik. Hiçbir isim yok. Başkanımız ile toplantı yapıp konuşacağız. Fikirlerimizi ortaya koyacağız. Değerlendirme yapacağız. Bundan sonra gerekli çalışmalar bir ön önce yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.  
 
KİMLER GİDECEK?
Transfer çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Coşkun Zeren, "Tabiki yeni hocamızın bu anlamda kararı önemli. Bizim anlaşacağımız oyuncular var. Belki bizimle anlaşmayacak isimler var. Bizim düşünmediğimiz isimler var. Çarşamba gününe kadar netleştirmemiz gerekiyor. Önce iç, sonra yerli yabancı dış transfer. Ardından ise yabancı transfer işini çözeceğiz. Belirli program dahilinde çalışıyoruz" diye konuştu. 

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU