Teknik Direktör Alpay Özlan'la birlikte yeni bir döneme başlayan Samsunspor, hedefi olan Süper Lig yolunda emin adımlar atmak istiyor.

ÖNCELİK TÜRK FUTBOLCULAR
Kırmızı- Beyazlı kulüpte transfer çalışmaları titizlikle devam ederken, sezonun ilk antrenmanında Teknik Direktör Alpay Özalan taraftara ve camiaya umut dağıttı. Özalan, hedefleri doğrultusunda takımla ilgili kendinden emin ve net bir şekilde açıklamalar yaptı. Yabancı transferler konusunda çok temkinli davrandıklarını ve ileride takıma finansal anlamda katkı sağlayabilecek oyuncu peşinde olduklarını dile getiren Teknik Direktör Alpay Özalan, "Önceliğimiz bildiğimiz Türk arkadaşlarımızı biran önce takıma getirmek. Yabancı futbolcu konusunda ise çok detaylı çalışıyorum. Başkanımız ve yönetim kurulu önderliğinde çalışmalarımız sürüyor. Çok iyi analiz ettiğimiz, ileride kulübe finansal ve performans anlamında fayda sağlayacağına inandığımız yabancıları getirmek istiyorum" dedi.

YABANCI TRANSFERDE TİTİZLİK
Alpay Özalan, "Yabancı transferinde belki de ağır gidiyoruz ama ikinci kampta transferi tamamen bitirmiş olacağız. İstediğimiz oyuncuları bu takıma kattığımızda gerçekten herkesin alkışlayacağı bir takım olacağız. Yabancı oyuncuları daha çok ofansif bölgelere düşünüyoruz. Şu ana kadar 50'ye yakın yabancı oyuncunun 90 dakika maçlarını izledim. Amacım buraya getirilecek yabancıların iyi yabancılar olması. Bu süreçten de başarılı bir şekilde ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

BEKLENTİ KARŞILANACAK
Saha dayanışmasının üst seviyede olduğu bir takım kuracaklarını dile getiren Özalan, "Hedefe giden bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Samsunspor camiası için hayırlı bir sezon bizleri bekliyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki gerçekten çok fazla çalışıp, bu takımın hak ettiği yerde ligi bitireceğiz. Sahada dayanışması üst seviyede olan, savaşan ve her an sonucu değiştirebilecek bir takım kurulacak. Savaşıp, ne gerekiyorsa yapıp, taraftarın beklentisini en iyi şekilde karşılamak bizim boynumuzun borcudur" dedi. 

Haber: Onur EROL