Samsun'da 31 Mart seçimlerinde MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen ve İlkadım Belediye Başkanı olan Necattin Demirtaş, MHP'ye yeniden dönüş yapacağı iddiası üzerine açıklama yaptı. MHP'ye tekrar geçeceği sık sık gündeme gelen Necattin Demirtaş, yeniden alevlenen bu iddiaya ilişkin "Şu anda geçmek gibi bir şey gündemimizde yok. Ama ilerde ne olur şimdi söylemek mümkün değil" cevabı verdi.

'3 YILDIR BU HİKAYE DEVAM EDİYOR'

Samsun Medya Grubu'na açıklama yapan Demirtaş, MHP iddiası için şöyle konuştu:

"Şu anda öyle bir niyetimiz yok. Bu konu speküle edilecek bir durum değil. Millet her gün bir şey üretiyor. 'Aha geçti geçecek' diye. Biz de duyuyoruz, zaman zaman. 3 yıl geçti aradan. Ama başladığımız günden beri bu hikaye devam ediyor. Şu anda söz konusu değil. Olursa da duyarsınız. Öyle gizli kapaklı olacak bir şey de değil. Şu anda başvurmak gibi de bir durum söz konusu değil." 

KARAPIÇAK NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde Kanal S Tv'de canlı olarak yayınlanan Sağlı-Sollu Duruş programına katılan MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak ise Demirtaş'ın MHP'ye yeniden dönüş yapacağı konusu ile ilgili, "Makamların, koltukların peşine gidilmez. Hiç kimse ülkücü hareketin ve MHP'nin üstünde değildir. Demirtaş'ın bir talebi varsa, bize gelir, biz konuyu yukarıya götürürüz" demişti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.